FATALNA MANEKENKA, DILERI I NESTANAK 40 MILIONA FUNTI: Đani Ćurčić o iza kulisnim radnjama fudbala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/nebojsa_petrovic_10

FATALNA MANEKENKA, DILERI I NESTANAK 40 MILIONA FUNTI: Đani Ćurčić o iza kulisnim radnjama fudbala! (VIDEO)

Veoma zanimljivi detalji koji se dešavaju iza kulisa fudbalskih karijera. Saša Đani Ćurčić je pričajući za podkast "Sportligt", otkrio detalje o kontroverznom australijskom golmanu Marku Bosniću

Objavljeno:

- Jao, šta je on prošao... Njegovi roditelji su me zvali da ga izvučem iz Londona i pošaljem u Sidnej. Uhvatila ga ona londonerka Sofi Anderton, nije to ko ove naše Beograđanke - manekenke. To te izjede živog! Pet miliona funti mu otišlo na penthaus, ona ga namestila... Žao mi bre dečka, dobar dečko, šta ti je život - kaže Đani i dodaje:

- Roditelji njegovi me zvali i nađem ga u apartmanu u Londonu u teškoj depresiji. Kaže on meni: "Vidi ja sam tebe nekada čuvao u Aston Vili, ti si bio problematičan a sad ti mene čuvaš..." Ja mu kažem: "Mark, moraš da se dižeš". Uhvatili ga oni srpski ćevap narko dileri pod svoje, morao sam da rasteram sve to, da dignem čoveka. On samo o Sofiji Anderton misli, gleda neke rijalitije... Opasna je ona, opasna zavodnica.

- Naježio sam se. Tu je otišlo 40 miliona funti. On je bio golman Mančester junajteda, golman Čelsija.. 40 miliona funti keša je nestalo, otišlo - otkriva Đani.

Anderton je bila zavisnica od kokaina, a on joj je pomagao tako što bi za "svaku liniju koju bi ona povukla i on povukao jednu". Kako joj je to tačno pomagalo, nije objasnio, ali zato je otkrio da je u jednom periodu života konzumirao i do deset grama dnevno.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.