ŠPANSKI FUDBALER PRONAĐEN MRTAV: Supruga zatekla stravičan prizor u kadi!
Foto: Profimedia

užasno

ŠPANSKI FUDBALER PRONAĐEN MRTAV: Supruga zatekla stravičan prizor u kadi!

Uzrok smrti je najverovatnije strujni udar izazvan mobilnim telefonom

Objavljeno:

Sa Pirinejskog poluostrva nam stiže tragična vest - nekadašnji fudbaler Ovijeda, Santjago Otero (39), pronađen je mrtav u svojoj kući!

Otero je bio sam u domu, a mrtvog ga je pronašla supruga koja se ujutro vratila iz noćne smene. Razlog smrti je potpuno bizaran s obzirom na to da je preminuo od strujnog udara koji je izazvao telefon u kadi.

Otero je, navodno, ušao u kadu da se okupa i poneo je telefon koji je stavio na punjenje. U jednom trenutku je isti ispustio na grudi i strujni udar je odmah usledio, dok su i u bolnici potvrdili da su našli opekotine na grudima.

Pomenuti fudbaler je igrao za mlađe kategorije Ovijeda na poziciji napadača, a zatim je karijeru gradio u niželigašima. Imao je i nadimak Katanja po legendarnom brazilskom napadaču koji se proslavio u dresu Selte.

"San" javlja da je Otero i dalje igrao fudbal u sedmoj ligi Španije, kao i da se iz rodne Galicije preselio u Madrid zbog posla. Takođe, navodi se da španska policja još nije dala zvaničan komentar i da se čekaju nalazi obdukcije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.