RADOSLAV BATAK: Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju, izaći ćemo da se nadigravamo!
Foto: FK Radnički Niš

veruje u svoj tim

RADOSLAV BATAK: Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju, izaći ćemo da se nadigravamo!

Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da će njegova ekipa ići da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i istakao da je najvažnije da je niški tim kompletan.

- Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gde smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti - rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 14 kola Super lige Srbije.

Radnički u ovaj meč ulazi sa desete pozicije na tabeli. Ima 14 bodova i utakmicu manje, dok je Zvezda druga sa 29 bodova i dve utakmice manje.

- Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme koje su imali sa korona virusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici - rekao je Batak.

- Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrdjuje odličnim partijama u Evropi. Oni su u četvrtak imali delikatan meč u Danskoj, ali moj kolega Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima, tako da uopšte ne treba pričati o nekom njihovom umoru - dodao je on.

Batak je podsetio da je njegov tim tri nedelje bez utakmice.

- Spremali smo se za ponedeljak i Radnički iz Kragujevca i malo nas je poremetilo odlaganje tog susreta... Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata - rekao je trener Radničkog.

Utakmica se igra sutra od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.