TELEVISA PRESENTA: Hulk čeka dete sa rođakom bivše žene - "Čestitka" u kojoj se pominju izdaja, noževi, krv i smrt!
Foto: instagram.com/hulkie7

komplikovan život

TELEVISA PRESENTA: Hulk čeka dete sa rođakom bivše žene - "Čestitka" u kojoj se pominju izdaja, noževi, krv i smrt!

Navikli smo na španske, turske i indijske sapunice, a sada nam u režiji brazilskog fudbalera Hulka dolazi nastavak brazilske telenovele

Objavljeno: 11:11h

Brazilski fudbaler Hulk čitavu karijeru bio je poznat po zanimljivom imenu i neverovatnoj snazi, a sada se sve više priča o njegovoj ljubavnoj situaciji koja je...vrlo neobična.

Hulk je sve iznenadio kada je prošle godine napustio suprugu Iran Anđelo i to zbog njene rođake Kamile, a nedavno su saopštili i da čekaju dete, što govori da to nije bio samo hir - nego su zaista zaljubljeni. Ipak, ako pitate bivšu ženu Iran, takve vesti joj nimalo nisu zanimljive.

Naime, Iran se oglasila na Instagramu i njena "čestitka" nije bila nimalo nežna.

- Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju - napisala je bivša supruga fudbalera.

Za to vreme čini se da Hulk ne mari preterano za njom, na Instagramu redovno deli fotografije sa novom izabranicom, pa tako bivšoj, sa kojom ima troje dece, pokušava da "natrlja" da je srećan.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.