MALO MU JE FALILO DA DOĐE DO VELIKOG SUVENIRA: Navijač Junajteda nije uspeo da uzme Ronaldov dres!
Foto: Profimedia

ŠTETA

MALO MU JE FALILO DA DOĐE DO VELIKOG SUVENIRA: Navijač Junajteda nije uspeo da uzme Ronaldov dres!

Inače, Ronaldo je bio strelac u sva tri dosadašnja kola grupne faze, a prethodni put kada je vezao tri utakmice za Mančester junajted u Ligi šampiona u kojima je postigao makar jedan gol bio je novembar 2007

Objavljeno:

Imaju Portugalac i njegovi saigrači mnogo razloga za slavlje, najviše trener Ole Gunar Solskjer kom je otkaz visio nad glavom. Sjajnom partijom u drugom poluvremenu uspeli su da nadoknade 0:2 i vežu drugu pobedu u Ligi šampiona, pa sa šest bodova, dva više od večerašnjeg rivala i Viljareala, predvode grupu u kojoj je još Jang Bojs na začelju sa tri boda.

Gol odluke u 81. minutu postigao je upravo Ronaldo, čime je dodao još jedan rekord na svoju već podužu listu fantastičnih uspeha tako što je Atalanta postala 38. klub u Ligi šampiona protiv kog se upisao u strelce. Nikome u istoriji takmičenja pre njega nije to uspelo, a podvig još većim čini podatak koji je objavila statističarska organizacija Skavka, koja ističe da je samo 17 fudbalera uspelo da postigne 38 ili više golova u evrokupovima. Ponavljamo, portugalski as učinio je to protiv 38 različitih rivala!

Inače, Ronaldo je bio strelac u sva tri dosadašnja kola grupne faze, a prethodni put kada je vezao tri utakmice za Mančester junajted u Ligi šampiona u kojima je postigao makar jedan gol bio je novembar 2007. godine. Na kraju te sezone Junajted je osvojio Ligu šampiona.

Po završetku utakmice sa Atalantom, Kristijano Ronaldo se našao na meti jednog fudbalskog fanatika, koji je uspeo da pretrči dobar deo terena bežeći od redara i stigne do Portugalca u nameri da dobije njegov dres. Dobro ga je prepao tom prilikom, a umesto željenog suvenira dobio je samo osmeh. I verovatno doživotnu zabranu ulaska na stadione.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.