MBAPEU SUDIJA 'SKRATIO ŽIVOT' KOLIKO GA JE UPLAŠIO: As PSŽ-a objasnio zašto je izveo drugi penal! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@btsportfootball

štrecnuo se samo tako

MBAPEU SUDIJA 'SKRATIO ŽIVOT' KOLIKO GA JE UPLAŠIO: As PSŽ-a objasnio zašto je izveo drugi penal! (VIDEO)

Prestravljena reakcija mlade zvezde bila je neprocenjiva, ali i osmeh koji mu je uz brzinu i golove postao zaštitni znak

Objavljeno:

Kilijan Mbape je odigrao vrlo dobar meč protiv RB Lajpciga (3:2), ali sve je zasenio promašaj penala iz sudijske nadoknade.

Francuz je postigao prvi gol za Parižane, asistirao je Lionelu Mesiju za drugi, zatim izborio penal koji je realizovao Argentinac, ali je u poslednjim momentima šutirao užasno, preko gola.

Sjajni napadač je i pre samog početka utakmice bio akter urnebesne scene. Njegova reakcija je za kratko vreme postala viralna.

Pre samog početka utakmice sudija Marko Gvida je snažno dunuo u pištaljku, a po Mbape to izgleda nije očekivao jer se dobrano protresao.

Prestravljena reakcija mlade zvezde bila je neprocenjiva, ali i osmeh koji mu je uz brzinu i golove postao zaštitni znak.

Sudijski zvižduk je trznuo i Marka Veratija, dok su Mesi i Ašraf Hakimi koji su se nalazili u blizini sve mirno podneli.

Inače, nakon utakmice Mbape je govorio o hijerarhiji penaldžija u ekipi PSŽ-a nakon što su on i Mesi izveli po jedan kazneni udarac.

- To je normalno, to je poštovanje. Mesi je najbolji igrač na svetu, privilegija je da igra s nama. Ako je dosuđen penal, on će šutirati i tačka. Za drugi mi je rekao da ja šutiram - objasnio je Mbape.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.