PROBLEM ZA TOTENHEM: Dvojica igrača zaražena koronom!
Foto: Profimedia

nezgodna situacija

PROBLEM ZA TOTENHEM: Dvojica igrača zaražena koronom!

Susret između Njukasla i Totenhema igra se u nedelju od 17.30 na Sent Džejms Parku

Objavljeno:

Korona virus ponovo preti da ugrozi klubove u Premijer ligi. Kraj reprezentativne pauze Totenhemu nije doneo mnogo toga dobrog, pošto je procurelo da su dvojica neimenovanih igrača zaraženi koronom, zbog čega im sledi desetodnevna izolacija.

To znači da neće biti na raspolaganju treneru Nunu Espiruto Santu za predstojeće gostovanje Njukaslu, Viteseu u četvrtak i Vest Hemu narednog vikenda. Kako navode ostrvski mediji, kovid-19 potvrđen je kod dvojice igrača posle testova urađenih u prethodna 24 časa.

Mada je još rano za dalje procene, u klubu su navodno uvereni da je ostatak tima siguran i da neće biti novih slučajeva zaraze, iako su svi igrači delili svlačionicu, teretanu, radili na treninzima... Na konferenciji za novinare pred meč s Njukaslom Espirito Santo je nagovestio da postoje određeni problemi s kojima pokušava da se izbori, ali nije tada otkrio o čemu se radi.

Ovo je druga reprezentativna pauza u kojoj Totenhem doživljava pehove. Prošli put su trojica južnoameričkih igrača morali da provedu deset dana u karantinu u Hrvatskoj kako bi izbegli duže odsustvo da su sleteli odmah u Veliku Britaniju, a neki su se iz nacionalnog tima vratili s povredama.

U Totenhemu su zabrinuti iz više razloga. Prvo zbog zdravstvenog stanja igrača, a onda i zato što kapiten Hari Kejn još nije postigao ligaški gol. Doduše, trener Pevaca spušta loptu.

- Svi znamo da je Hari mnogo više od gol mašine, zbog svega što radi za tim. On je fantastičan igrač, jedan od najboljih i golovi će doći sami po sebi. Mi kao tim moramo da radimo više, da doprinosimo boljim rezultatima. Treba da shvatimo i da je život takav, nekad si na vrhu, nekad nisi. Ali mi uvek pružamo maksimalnu podršku svakom - rekao je Portugalac.

Susret između Njukasla i Totenhema igra se u nedelju od 17.30 na Sent Džejms Parku.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.