IZ POŠTOVANJA PREMA ARSENALU NISAM PREŠAO U TOTENHEM: Žiru progovorio o želji Murinja da ga dovede u redove Sparsa!
Foto: Profimedia

Jednom Tobdžija – uvek Tobdžija

IZ POŠTOVANJA PREMA ARSENALU NISAM PREŠAO U TOTENHEM: Žiru progovorio o želji Murinja da ga dovede u redove Sparsa!

Ostao veran velikom rivalu Totenhema

Objavljeno: 15:34h

Olivije Žiru potpisao je za Milan, posle decenije provedene u Engleskoj i ta promena mu je sudeći po dobrom startu dobro legla, a Francuz je sada otkrio da je mogao još da ostane u Premijer ligi.

„Žoze Murinjo je želeo da me dovede u Totenhem, ali zainteresovani su u tom trenutku bili i Inter i Lacio. Bio sam očajan, jer sam u Čelsiju dobijao premalo prostora. Totenhem je bio u opticaju, ali iskreno, to zaista i nije bio, zbog trke za prve četiri pozicije u Premijer ligi“, rekao je Žiru, pa potom dodao koji mu je jedini klub u srcu:

„Kao pravom bivšem Tobdžiji u srcu mi je Arsenal, i kao što mi umemo da kažemo: ‘Jednom Tobdžija – uvek Tobdžija’. Za mene bi bilo jako čudno da igram za Totenhem. Zato nije došlo do tog transfera“.

Olivije Žiru
foto: Profimedia

Žiru ima 35 godina, a novinare je zanimalo da li će uspeti da poput malobrojnih fudbalera igra do svoje 40. godine.

„Ima toliko dobrih primera, naročito u Milanu. Paolo Maldini vodio je zdrav način života, igrao je do svojih 40-ih. Zlatan Ibrahimović je takođe veliki profesionalac, obraćam pažnju na to, i to je izuzetno važno. Dok mi je telo u dobroj formi, a motivacija i dalje visoka, želim da igram fudbal. Sve dok je tako, želim da nastavim i budem na terenu. Kada više ne bude telo moglo da izdži napore, povući ću se. Želim da ostanem u fudbalu ako mi se za to ukaže prilika“, rekao je Žiru.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.