SAMIR NASRI NIKAD DEBLJI: Sa OVOLIKIM stomakom ni na terminu ne bi mogao da igra! (FOTO)
Foto: Profimedia

neverovatno

SAMIR NASRI NIKAD DEBLJI: Sa OVOLIKIM stomakom ni na terminu ne bi mogao da igra! (FOTO)

Samir Nasri se prilično ubucio

Objavljeno: 23:57h

Nedavno penzionisani francuski fudbaler Samir Nasri (34) neizbežno će ostati upamćen kao as koji nije do kraja ostvario svoj talenat. A večerašnje slike još jednom pokazuju zašto nije uspeo.

Iako je do prošle godine bio član Anderlehta i iako je pre samo dve nedelje u jednom intervjuu objavio da odlazi u penziju, on se u sredu pojavio na jednoj revijalnoj utakmici na Velodromu sa uočljivim viškom kilograma.

Samir Nasri
foto: Profimedia

Podsetimo, tek mu je 34!

Iako je u dresu Olimpik Marseja pre 15 godina bio najbolji mladi igrač Francuske, iako je u Arsenalu bio biran i za igrača meseca u Premijer ligi i iako je sa Mančester sitijem tu ligu potom i osvajao, uvek je ostajao utisak da je mogao još mnogo više.

I zaista jeste. da 2017. sa 30 godina nije bio kažnjen na čak 18 meseci zbog kršenja anti-doping pravila.

Doduše, tada je već bio igrač Antalije i daleko od svog zenita, u kojem je odigrao čak 41 utakmicu za "A" reprezentaciju Francuske, iz koje se povukao sa samo 27 godina, kada ga je Didije Dešan preskočio u izboru ekipe za Svetsko prvenstvo 2014.

Njegovu karijeru pratili su i lepi potezi, golovi, ali i skandali, a večerašnje slike pokazuju da je odavno odustao od pokušaja da igra, iako je i dalje u igračkim godinama.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.