'ISPLIVAO' SNIMAK MARADONE I 16-GODIŠNJAKINJE: Bivša ljubavnica ga tereti za zlostavljanje! (VIDEO)
Foto: EPA/JAMAL NASRALLAH

morbidno

'ISPLIVAO' SNIMAK MARADONE I 16-GODIŠNJAKINJE: Bivša ljubavnica ga tereti za zlostavljanje! (VIDEO)

Mavis Alvares tvrdi da je Dijego Maradona naterao na operaciju koju nije htela

Objavljeno:

Ispovest Mavis Alvares (37), nekadašnje ljubavnice Dijega Armanda Maradone, izazvala je veliku buru pre nekoliko dana, a ona sada još više dobija na autentičnosti nakon što se u javnosti pojavio i video snimak na kom se vide "kompromitujuće poze" legendarnog El Pibea!

Naime, Mavis je sa Maradonom bila u vezi još sa 16 godina, kada je Argentinac boravio na Kubi tokom lečenja od zavisnosti od narkotika. Za to vreme, kako tvrdi Mavis, Maradona ju je zaključavao u hotel, navukao na kokain, a zatim od nje tražio i da poveća grudi.

Gospođa Alvares sada ima 37 godina i prekinula je nedavno ćutanje staro 20 godina, a u međuvremenu se pojavio i snimak iz hotelske sobe koji potvrđuje njene reči o vezi sa Maradonom.

- Njegova želja je bila da se operacija odradi u kući na Kubi u kojoj smo živeli, ali sam odbila iz straha što nije bilo odgovarajućih uslova. Onda je on odlučio da se to uradi u Buenos Airesu. Operacija je bila veoma teška - rekla je Mavis nedavno.

Upravo to je trenutno "podloga" za vlasti da istraže da li je Maradona tada vodio 16-godišnju Mavis bez pristanka roditelja u Argentinu, gde je u glavnom gradu tri meseca bila zarobljena u hotelu.

- Nisu mi dozvoljavali da izlazim sama iz sobe, tokom celog mog boravka u Argentini pored mene su bili ljudi zaduženi za sve - rekla je Alvaresova koja je nedavno pokrenula određene pravne radnje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.