MILINKOVIĆ SAVIĆ: Značiće nam ova pobeda, RAJKOVIĆ: Konačno smo sačuvali mrežu netaknutom!
Foto: FSS

ZADOVOLJNI

MILINKOVIĆ SAVIĆ: Značiće nam ova pobeda, RAJKOVIĆ: Konačno smo sačuvali mrežu netaknutom!

Nova šansa za trijumf sa „nulom“ – Azerbejdžan, utorak od 20.45, stadion Crvene zvezde

Objavljeno:

Misija Luksemburg je uspela: Srbija je dobila meč, uzela tri boda, došla na korak od baraža, a nije primila gol. Sve po „pe esu“.

Jedino što su svi složni, kako navijači, fudbalska javnost, tako i sami fudbaleri reprezentacije Srbije da igra nije bilo kako su svi očekivali. Bilo je to možda i najslabije izdanje Orlova u ovom kvalifikacionom ciklusu, pa ovih 1:0 dobija time na težini.

Vezista Orlova Sergej Milinković-Savić prvi priznaje da Srbija nije pokazala igru za uživanje.

- Iskreno, mučili smo se malo. Imali smo nekoliko prilika, nismo ih iskoristili... Ali, bitno je da i u takvim utakmicama dođeš do tri boda. Značiće nam ova pobeda, samo ubuduće moramo bolje da uđemo u utakmicu od prvog minuta, da igramo kako znamo. Na kraju sam zadovoljan što smo pobedili, iako smo malo lošije igrali od onog kako znamo. Nadam se da ćemo savladati Azerbejdžan, pa onda da čekamo finale sa Portugalijom - utisci su Milinković-Savića.

Samokritika i realno sagledavanje stvari je odlična osobina, a pokazali su je posle Luksemburga svi naši fudbaleri, među njima i Nemanja Gudelj.

- U ovom ciklusu naša najslabija utakmica, što se igre tiče. Možemo i moramo mi mnogo bolje, ali uspeli smo da pobedimo i moramo da budemo srećni zbog toga. Ali, što se tiče igre – mora bolje. Idemo utakmicu po utakmicu, sada je na redu Azerbejdžan, kada smo igrali na njihovom terenu dominirali smo terenom i verujem da će tako biti i u utorak u Beogradu - podvukao je Gudelj.

Pobeda bez primljenog gola – dočekao je to Predrag Rajković ispred srpske mreže.

- Nisam imao mnogo posla, mada je bilo opasnih situacija, koje je odbrana uspela da otkloni. Konačno smo sačuvali mrežu netaknutom. Cilj pred ovo okupljanje je bio šest bodova, ide nam meč kod kuće, igraćemo bolje nego u Luksemburgu, očekujem da će biti lakša utakmica za nas - veruje Rajković.

Nova šansa za trijumf sa „nulom“ – Azerbejdžan, utorak od 20.45, stadion Crvene zvezde...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.