ŠPANCI HVALE LUKU JOVIĆA: Trenira kao nikada ranije kako bi dobio mesto u Anćelotijevom timu
Foto: Profimedia

konkurencija je žestoka

ŠPANCI HVALE LUKU JOVIĆA: Trenira kao nikada ranije kako bi dobio mesto u Anćelotijevom timu

Srpski fudbaler odigrao je samo 84 minuta ove sezone

Objavljeno: 09:23h

Španski "As" napisao je zanimljiv tekst pod naslovom "Jović, kolaterna šteta Benzemine sjajne forme", a u njemu se navodi da se samopouzdanje Luke Jovića vidi na terenu, da on radi dobre stvari dok je u igri, ali da pored Karima Benzeme ne može da se izbori za mesto startera.

- Luka Jović još uvek traži svoje mesto u Real Madridu, trenira kao nikada ranije kako bi dobio mesto u Anćelotijevim planovima i trener je veoma srećan onim što vidi od Srbina. On nije redovan na terenu, ali kada se pojavi, pokazao je najbolju verziju sebe otkako nosi beli dres - navodi se u tekstu.

Španci su otkrili glavni razlog zašto je Jović odigrao samo 84 minuta ove sezone.

- Postoji glavni razlog, a to je Karim Benzema. Francuz koji je u odsustvu Marsela kapiten igra najbolju sezonu karijere. Njegovih deset golova i sedam asistencija je razlog zašto je on sad još više nezamenjliv - dodaje autor teksta.

Luka Jović
foto: Profimedia

Anćeloti je u prethodnim mečevima birao da igra sa jednim napadačem, a da Benzemi iz drugog plana pomažu Vinisijus, Azar ili Asensio i do sada se nije odvažio da zaigra sa dve "devetke".

- Protiv Šerifa i Espanjola Anćeloti se kladio na njega u drugom poluvremenu. Dao mu je 24 minuta protiv Moldavaca i 29 u Kornelji, U prvom meču je imao dve opasne šanse, u drugom je odmorio Benzemu - navodi se u tekstu i dodaje:

- Jović ostaje siguran da njegovo vreme dolazi. Voleo bi da dobije još minuta, ali konkurencija je žestoka. Ima samo jedan cilj, da dokaže da ima kvalitet za beli dres.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.