RADOVIĆ OD IZGNANIKA DO HEROJA: Ponizili su me u Partizanu, valjda se sad stide!
Foto: Profimedia

a u Poljskoj obožavan

RADOVIĆ OD IZGNANIKA DO HEROJA: Ponizili su me u Partizanu, valjda se sad stide!

Niej ravnodušan bivši igrač crno-belih prema klubu koji ga je oterao posle dva meseca
Objavljeno: 09:37h

Miroslav Radović je u proteklih nekoliko meseci proživeo put od predvodnika Partizana, preko krivca stavljenog na stub srama, do čoveka koji je Realu u Ligi šampiona dao dva gola u dve utakmice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Fudbaler Legije je ponovo miljenik navijača tog kluba usled fenomenalnih igara po povratku u Poljsku, nakon epizode u Partizanu koju bi želeo što pre da zaboravi.

Duh prošlosti: Grobari će se naježiti kada vide kakav je pogodak Radović dao protiv Reala! (VIDEO)

- Najbolje je da ne kažem ništa da ne bih nekoga povredio. Bio sam ponižen, a vratio sam se u klub zbog ljubavi prema Partizanu. Ne znam da li se bar sada stide - rekao je Radović za "Žurnal".

foto: Beta

On se proteklog leta vratio u klubu u kome je stekao afirmaciju, ali je posle nešto više od dva meseca u jeku loših rezultata, maltene oteran iz Humske i vratio se tamo gde je proživeo najbolje igračke dane.

- Posle povrede u Kini, došao sam u Olimpiju gde mi je Marko Nikolić pomogao da se vratim u formu. Mnogo mi je drago što mi je čestitao posle meča sa Realom. Da je ranije došao u Partizan, verovatno bismo igrali u Evropi - rekao je Radović.

foto: AP

On je posle duela u Varšavi sa "kralljevskim klubom", u kome je bio jedan od najzaslužnijih za preokret koji je njegov tim napravio i izvukao nerešen rezultat sa šampionom Evrope, zamolio navijače da mu oproste što je bio napustio klub kada je prolazio kroz težak period.

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.