FLORA OBJAVILA LEPE VESTI: Markus Sepik nema simptome ozbiljne bolesti!
Foto: Starsport©

dobro je

FLORA OBJAVILA LEPE VESTI: Markus Sepik nema simptome ozbiljne bolesti!

Da bi sa štoperom Flore sve trebalo da bude u redu potvrdio je estonski klub objavom na društvenim mrežama u kojoj kaže da je Markus pušten iz bolnice, da se već nalazi u hotelu, a da je dobio dozvolu da nesmetano leti nazad za Talin

Objavljeno:

Zabezeknuta lica, tajac na tribinama, u podvesti „slučaj Kristijan Eriksen“. Drame kad je u pitanju konačan ishod nije bilo, jer je Partizan rutinski savladao Floru (2:0), ali bitnije je od svega je da je drama sa Markusom Sepikom u glavnoj ulozi imala srećan kraj.

Defanzivac tima iz Talina se u 68. minutu utakmice u Humskoj stropoštao na teren iz čista mira, posle intervencije lekara kolima hitne pomoći je prebačen u bolnicu, mnogi su sumnjali na srčani napad, strahovali za posledice, ali je ohrabrujuća informacija stigla tokom petka.

Sepik je dobro!

- Na terenu je Sepik razvio simptome koji ukazuju na ozbiljnu bolest, ali su testovi isključili te sumnje - poruka je zvaničnika Flore.

Da bi sa štoperom Flore sve trebalo da bude u redu potvrdio je estonski klub objavom na društvenim mrežama u kojoj kaže da je Markus pušten iz bolnice, da se već nalazi u hotelu, a da je dobio dozvolu da nesmetano leti nazad za Talin.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.