REKORD CRVENE ZVEZDE: Posle podviga u Bugarskoj NOVE LEPE VESTI! Sada je kao MILAN
Foto: Starsport

sjajno

REKORD CRVENE ZVEZDE: Posle podviga u Bugarskoj NOVE LEPE VESTI! Sada je kao MILAN

Nisu mnogo nade polagali navijači u gostovanje u Razgradu, ali sjajnom igrom Zvezda je došla do velike pobede 1:0 (0:0) golom Gelora Kange

Objavljeno: 07:21h

Novi impresivan rezultat Crvene zvezde pogurao ih je na UEFA rang-listi.

Crvena zvezda je iznenadila mnoge pošto je uprkos brojnim problemima sa izostancima fudbalera, i to onih najzvučnijih, uspela da ostvari i drugu pobedu u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nisu mnogo nade polagali navijači u gostovanje u Razgradu, ali sjajnom igrom Zvezda je došla do velike pobede 1:0 (0:0) golom Gelora Kange, a taj rezultat pomogao joj je da dodatno skoči na UEFA rang listi. Koliko visoko? Pa, do novog rekorda u post-barijevskoj eri...

Naime, Zvezda je uspela da uđe među 40 najboljih klubova Evrope, preciznije deli 39. mesto sa čuvenim Milanom i švajcarskim Jang bojsima - svi imaju po 35.000 bodova.

U prethodnih pet godina Zvezda je već mnogo "skakala" na listi i konstantno se pomera ka napred, a ove jeseni ima tek da se igra tako da može i više od ovoga. Zvezdu čekaju još četiri meča u grupnoj fazi Lige Evrope, a smeši joj se polako i novo proleće.

Popravljanje koeficijenta doneće joj naravno benefite u UEFA kvalifikacijama gde će biti povlašćena na žrebu.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.