NAVIJAČI SU OČEKIVALI VIŠE: Predsednik Bešiktaša pravda se posle poraza od Ajaksa, pomenuo je i Ljajića
Foto: Profimedia

DOTAKAO SE BUDŽETA KLUBA

NAVIJAČI SU OČEKIVALI VIŠE: Predsednik Bešiktaša pravda se posle poraza od Ajaksa, pomenuo je i Ljajića

Ahmet Nur Čebi govorio je u negativnom kontekstu o srpskom fudbaleru

Objavljeno: 18:22h

Drugi poraz Bešiktaša u Ligi šampiona protiv Ajaksa na "Johan Krojf Areni" bio je dovoljan razlog predsedniku Bešiktaša, Ahmetu Nur Čebiju da se pojavi pred novinarima da bi smirio nezadovoljstvo navijača.

Navijači su očekivali više posle dolaska zvučnih pojačanja iz Čelsija i Barselone Batušajia i Pjanića, pa je predsednik morao da se pravda posle poraza od Ajaksa.

Tom prilikom se dotakao se budžeta kluba, i u negativnom kontekstu spomenuo srpskog fudbalera Adema Ljajića koji ima jednu od najvećih plata u klubu.

- Doveli smo Pjanića, koji uopšte nije skup. Za njega dajemo 2.750.000 evra, a on godišnje prima 9.000.000. Tim košta 50 miliona i već smo potrošili četvrtinu zarađenog od Lige šampiona da bismo bili prvaci u Turskoj i da bismo našu zemlju što bolje predstavljali. Takođe, isplatili smo poslednju platu Ljajiću od dva miliona evra. Ja bi voleo da znam kako su sklopljeni milionski ugovori sa Lensom i Ljajićem za koga je dato 6.250.000 evra. Za njih nema više zainteresovanih da ih uzmu. Od Karagurmuka smo za Lensa dobili ponudu od 300.000, dok za Ljajića više niko i ne pita - rekao je predsednik Bešiktaša.

Ljajić se dovodio u vezu sa povratokom u Partizan, ali srpski ofanzivac ima ugovor sa turskim klubom do 2022. godine. Bešiktaš igra u grupi sa Ajaksom, Borusijom Dortmund i lisabonskim Sportingom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.