Partizan odigrao prijateljsku protiv Zemuna, a jedan gol je dao novi napadač Partizana?
Foto: partizan.rs

stiže pojačanje?

Partizan odigrao prijateljsku protiv Zemuna, a jedan gol je dao novi napadač Partizana?

Crno-beli su slavili rezultatom 3:1, a interesantno je da je u postavi kluba iz Humske bio i napadač iz Konga, Andrea Mutombo
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana iskoristili su priliku da tokom sedmice odigraju prijateljski meč sa ekipom Zemuna, kako bi šansu dobili koji imaju manju minutažu u poslednje vreme.

Crno-beli su slavili rezultatom 3:1, a interesantno je da je u postavi kluba iz Humske bio i napadač iz Konga, Andrea Mutombo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U pitanju je nekadašnji centarfor Portsmuta, Zulte Varegema, Standarda iz Liježa, Sint Trojdena, Serkl Briža, Rijeke, Istre i Invernesa, koji ima 26 godina, a treba istaći i da je on bio na probu u Partizanu i pre dve godine.

Mutombo je uspeo da postigne pogodak na meču protiv Zemuna, a pored njega u listru strelaca su se upisali Nikola Đurđić i Petar Đuričković.

foto: partizan.rs

Trebalo bi istaći i da je u timu bio Lazar Ćirković, koga je Ivan Tomić odstranio iz tima.

Partizan: Stevanović (od 46. Jovičić), Cucin, Bogosavac, Ćirković, Ostojić (od 60. Zlatović), Kosović, Damnjanović, Janković (od 60. Jović), Đuričković, Đurđić (od 60. Ilić Stefan), Mutombo.

Zemun: Jović, Miodragović, Cvetković, Šubert, Zlatković, Stojanović, Bangura, Stanojević, Sotirović, Denković, Dimić. Igrali su još: Krunić, Marjanović, Živković, Jovanović, Kurjak, Grujić, Miketić, Todorović, Vasović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.