IMA DRUGE PLANOVE: Ivić odbio unosnu ponudu Arisa!
Foto: Profimedia

dobra odluka?

IMA DRUGE PLANOVE: Ivić odbio unosnu ponudu Arisa!

Aris je trenutno u jako lošoj situaciji

Objavljeno:

Srpski trener i dalje krcka novac iz ugovora koji je imao sa Votfordom

Vladimir Ivić odbio je ponudu Arisa iz Soluna, iako je ona bila finanijski vrlo primamljiva. Grčki mediji tvrde da se Ivić zahvalio na pozivu klubu koji je loše krenuo u prvenstvu i trenutno je na 11. poziciji, zbog kazne od minus pet bodova sa koliko je startovao na početku sezone.

Vladimir Ivić
foto: Profimedia

O čemu se zapravo radi? Vladimir Ivić (44) prošlog decembra otpušten je iz Votforda, posle svađe sa kapitenom tima Trojom Dinijem i još nekim igračima. Međutim, ima važeći ugovor po kojem je engleski klub dužan da ga plaća dok ne istekne, ili srpski trener ne pronađe drugi posao. I ranije su Ivića zvali grčki, ali i kiparski klubovi, ali ih je on sve odbijao.

Očigledno ponuda Arisa nije bila u visini primanja koje Ivić ima iz Votforda, pa nije želeo da prekida ugovor sa Englezima. Valja pomenuti da je Vladimir Ivić nosio dres Arisa u sezoni 2007/2008 kada je odigrao 29 utakmica i dao pet golova za žuto-crne iz Soluna. Posle toga je prešao u redove najvećeg gradskog rivala PAOK, gde je ostao pune četiri godine i upisao 103 utakmice uz 20 golova.

Kao trener Vladimir Ivić je karijeru započeo u PAOK, a potom je radio u Makabiju iz Tel Aviva i Votfordu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.