DAN IZNENAĐENJA U ENGLESKOJ: Aston Vila šokirala Mančester junajted, Brentford remizirao sa Liverpulom (FOTO)
Foto: Profimedia

premijer liga, 6. kolo

DAN IZNENAĐENJA U ENGLESKOJ: Aston Vila šokirala Mančester junajted, Brentford remizirao sa Liverpulom (FOTO)

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su u gostima ekipu Čelsija 1:0

Objavljeno: 21:21h

Fudbaleri Brentforda odigrali su na svom terenu nerešeno 3:3 protiv Liverpula, u utakmici šestog kola Premijer lige. Brentford je poveo u 27. minutu golom Itana Pinoka, a četiri minuta kasnije izjednačio je Diogo Žota. Liverpul je poveo u 54. minutu golom Mohameda Salaha, što je bio njegov 100. pogodak u Premijer ligi.

Domaći su zatim izjednačili u 63. minutu preko Vitalija Janelta, ali je Liverpul ponovo poveo četiri minuta kasnije golom Kertisa Džonsa. Bod Brentfordu obezbedio je Joan Visa u 82. minutu, svojim prvim golom u Premijer ligi.

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su u gostima ekipu Čelsija sa 1:0, u derbi meču šestog kola Premijer lige. Jedini gol na meču postigao je Gabrijel Žezus u 53. minutu.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja na Stanford Bridžu, viđena je praktično samo jedna prava šansa koju nije iskoristio Žezus. Siti je imao više loptu u svom posedu, više udaraca ka golu protivnika i čak devet kornera, ali nije uspeo da ozbiljnije ugrozi Čelsi.

FK Čelsi, FK Mančester siti
foto: Profimedia

Ekipa Pepa Gvardiole je povela u 53. minutu kada se Žezus dobro snašao posle šuta Žoaa Konsela. Taj gol je podigao tempo igre, pa je u nastavku bilo više prilika, ali se rezultat nije menjao.

Siti i u narednom kolu očekuje derbi, pošto će gostovati Liverpulu na Enfildu, dok će Čelsi dočekati Sautempton.

Fudbaleri Aston Vile pobedili su Mančester junajted na Old Trafordu sa 1:0, a strelac pobedničkog gola bio je Kortni Haus u 88. minutu.

FK Aston Vila
foto: EPA/Peter Powell

Domaći tim je imao veliku priliku da dođe do boda, ali je Bruno Fernandeš promašio penal u 93. minutu susreta. Fudbaleri Mančester junajteda će u narednom kolu dočekati Everton, dok će Aston Vila gostovati Totenhemu.

Fudbaleri Evertona pobedili su Norič sa 2:0. Tim iz Liverpula poveo je u 29. minutu golom Androsa Taunzenda iz jedanaesterca, a pobedu je obezbedio Abdulaj Dukure u 77. minutu.

Vest Hem je pobedio su na gostovanju Lids sa 2:1 i tako prekinuo niz od tri utakmice bez pobede. Lids je poveo u 19. minutu golom Rafinje. Londonska ekipa izjednačila je autogolom Huniora Firpa u 67. minutu, a pobedu Vest Hemu doneo je Majkl Antonio pogotkom u 90. minutu utakmice.

FK Lids, FK Vest Hem
foto: Profimedia

Lester je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 protiv Barnlija, kome je u petom minutu nadoknade posle upotrebe VAR tehnologije poništen gol koji je postigao Kris Vud, dok je Votford na svom terenu odigrao 1:1 sa Njukaslom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.