SAVO MILOŠEVIĆ: Zaboravio sam da vam kažem da smo potpisali Karima Benzemu! Uspeh se ne pravi za dva ili tri meseca
Foto: Starsport©

iskren

SAVO MILOŠEVIĆ: Zaboravio sam da vam kažem da smo potpisali Karima Benzemu! Uspeh se ne pravi za dva ili tri meseca

Izjava Miloševića nakon nove pobede

Objavljeno: 09:48h

Srpski strateg naveo Partizan i Maribor kao negativne primere klubova koji često menjaju trenere

Nije dobro počeo Savo Milošević karijeru na klupi ljubljanske Olimpije ali stvari u poslednje vreme dolaze na svoje mesto. Posle serije loših rezultata na početku sezone (samo sedam bodova u pet utakmica) i ispadanja od Santa Klare u kvalifikacijama za Ligu konferencije, srpski trener je posložio kockice i sinoć upisao četvrtu pobedu na poslednjih pet prvenstvenih mečeva.

Olimpija sada deli prvo mesto na tabeli sa Bravom i Koperom koji ima dva meča manje. Sinoć su Zmajčeki u derbiju posle preokreta savladali Domžale sa 2:1 a ona gola je postiglo letnje pojačanje Mustafa Nukić.

Milošević se posle meča našalio iznoseći komplimente na račun slovenačkog napadača.

„Zaboravio sam da vam kažem da smo potpisali Karima Benzemu. Postigao je fenomenalan gol iz veoma teške situacije. Drago mi je da je nagrađen za sve što pruža ekipi. Trudi se jako od početka sezone. Bori se do poslednjeg minuta i daje sve od sebe. Mnogo se žrtvuje za tim. Čak i kada ne postigne gol, njegova igra donosi benefite ekipi. Jako sam srećan što je dao dva gola danas“, rekao je Milošević posle meča.

Savo Milošević
foto: Starsport©

Srpskog trenera su upozorili da je bio na „tankom ledu“ jer gazda kluba Milan Mandarić je čovek koji voli da menja trenere.

„Svi su mi pričali o tome. Mnogo puta. Ali ja sam tvrdoglavi Bosanac i ne verujem dok se lično ne uverim. Verujem u sebe i svoj rad. Mandarić nije jedini u svetu fudbala koji menja trenere. Nažalost, znam ih mnogo takvih. Naprimer Maribor ili Partizan koji je pre nekoliko godina promenio šestoricu trenera za sezonu. Ja nisam zagovornik takvih promena. Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati. Ne može se napraviti uspeh za dva ili tri meseca“.

Smatra da je tim napredovao od početka sezone.

“Tim nije bio formiran kada sam stigao, ali nisam od onih ljudi koji plaču i žale se. Sve probleme i prepreke vidim kao izazove za koje treba naći rešenje. Setite se da smo počeli teškim porazom 1:6 od Lokomotive u prijateljskoj utakmici na pripremama. Sada posle tri meseca kad gledam utakmice Olimpije, vidim da smo napredovali“.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.