ZVEZDAŠKA DRAMA: Crvena Zvezda odgovorila STANOJEVIĆU povodom njegovih besnih OPTUŽBI!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

drama

ZVEZDAŠKA DRAMA: Crvena Zvezda odgovorila STANOJEVIĆU povodom njegovih besnih OPTUŽBI!

Zvanični profil klupske televizije Crvene zvezde na društvenim mrežama odgovorio je treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću na njegove optužbe ranije tokom dana

Objavljeno:

Ne stišava se bura oko odložene utakmice Crvene zvezde i Voždovca zbog stomačnog virusa koji je napao fudbalere aktualnog šampiona Srbije

Trener Partizana Aleksandar Stanojević burno je reagovao na ovakvu odluku i izrazio svoj bes i nezadovoljstvo i osuo drvlje i kamenje po večitom rivalu i srpskom fudbalu.

Sada mu je stigao odgovor.

Zvanični profil klupske televizije Crvene zvezde na društvenim mrežama odgovorio je treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću na njegove optužbe ranije tokom dana.

Na Tviter nalogu "Zvezda TV" koji je zvanični profil klupske televizije, osvanuo je opis sa naslovom vesti koja datira s početka ove sezone i kazuje da je superligaški meč Partizana i Metalca odložen. Taj susret je bio odložen zbog obaveza kluba u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Iz Crvene zvezde su podsetili na tu "uslugu" koja je učinjena Partizanu.

"Naš klub je napadnut jer je zatražio i dobio odlaganje meča pošto je van stroja 13 igrača. Moramo da podsetimo javnost od koga napad dolazi", stoji u opisu "Zvezda TV"

Bonus video:

01:05

BIBRAS NATHO: U derbiju moraš da završiš utakmicu, i to je fudbal! VIDEO

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.