ZAVRŠENA HUMANITARNA LICITACIJA FSS-A: Fudbari Srbije sakupili lepu svotu novca za lečenje Vanje Malović!
Foto: Starsport

BRAVO

ZAVRŠENA HUMANITARNA LICITACIJA FSS-A: Fudbari Srbije sakupili lepu svotu novca za lečenje Vanje Malović!

Ovom prilikom pozivamo sve ljude koji žele da pomognu da pošalju SMS 1077 na broj 3030 ili uplate novac na račune sa fotografije

Objavljeno:

Završena je humanitarna licitacija za dresove Orlova u kojima su Dušan Tadić i drugovi nastupali u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo protiv Luksembugra (4:1).

Naime, u danu kada nam je srce kucalo za pobedu Orlova, Srbija je pokazala i humano srce u borbi za budućnost tromesečne bebe Vanje Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Marketing tim Fudbalskog saveza Srbije osmislio je humanitarnu akciju u kojoj su učestvovali svi reprezentativci koji su se našli u protokolu meča sa Luksemburgom. Izabranici selektora Dragana Stojkovića stavili su svoj potpisani dres sa ovog meča na humanitarnu licitaciju, a prikupljena sredstva otišla su u fond za lečenje bebe Vanje Malović.

Lep gest reprezentativaca Srbije, koji će i u budućnosti nastaviti sa humanitarnim akcijama ovog tipa. Ponude za dresove stizale su iz svih krajeva sveta, a ukupno je prikupljeno preko 15.000 evra.

Pregled izlicitiranih iznosa za dresove reprezentativaca naše zemlje možete pogledati na sledećem linku: MatchWornShirt.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude koji žele da pomognu da pošalju SMS 1077 na broj 3030 ili uplate novac na račune sa fotografije.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.