STANOJEVIĆ REKAO DA SU SVI SPREMNI I MOTIVISANI: Igraćemo naš stil, sa željom da pobedimo (VIDEO+FOTO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

IZJAVA PRED MEČ

STANOJEVIĆ REKAO DA SU SVI SPREMNI I MOTIVISANI: Igraćemo naš stil, sa željom da pobedimo (VIDEO+FOTO)

Utakmica Anortozis - Partizan igra se u četvrtak od 21 sat

Objavljeno: 21:50h

U sredu je na stadionu GSP u Nikoziji održana konferencija za novinare pred meč prvog kola grupne faze Lige konferencija. Partizan igra na gostujućem terenu protiv ekipe Anortozisa, a očekivanja od ovog duela izneo je trener Aleksandar Stanojević.

On je danas rekao da će njegova ekipa u predstojećem meču dati sve od sebe da se sa Kipra vrati s pozitivnim rezultatom.

- Prva utakmica u Ligi konferencije, srećni smo i zadovoljni što smo ponovo deo Evrope. Daćemo sutra svoj maksimum kako bismo se sa pozitivnim rezultatom vratili za Beograd - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Nikoziji i dodao:

- Cilj nam je da prezimimo u Evropi, pokušaćemo to da uradimo. Svi smo spremni i motivisani da napravimo dobar rezultat - dodao je Stanojević.

Stanojević je istakao da nije lako pobediti na Kipru.

- Biće sigurno teško. Pozitivan rezultat je uvek kada ne izgubite. Mi ćemo pokušati da pobedimo. Igraćemo naš stil, sa željom da pobedimo, a da li ćemo se nametnuti, videćemo. Sigurno će sastav biti dovoljno ofanzivan da pokažemo našu ambiciju - istakao je trener Partizana.

Upitan da li bi u ovom trenutku potpisao remi, Stanojević je odgovorio da ne zna.

- To je pozitivan rezultat. Ne možemo sada mi ni da budemo toliko samouvereni. Naravno da je remi zadovoljavajući rezultat, ali mi ćemo pokušati da pobedimo sutra - ponovio je Stanojević.

FK Partizan
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Na pitanje koje su najveći slabosti rivala koje će pokušati da iskoriste, Stanojević je odgovorio:

- Vidite da prevode ovde. Najvažnije od svega je da pokušamo da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, to je dovoljno da ugrozimo protivnika.

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da su crno-beli prvi cilj ostvarili.

- Jedan cilj smo ostvarili ulaskom u grupnu fazu Lige konferencija. Sada počinju utakmice, prva je ovde na Kipru. Treba da se fokusiramo na našu igru. U dobrom smo naletu - rekao je Jojić.

Utakmica Partizana i Anortozisa, u prvom kolu Grupe B u Ligi konferencija, igra se u četvrtak od 21 sat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.