ZLATAN U SVOM STILU: Mislim da sam ja najbolji, nedostajem zlatnoj lopti!
Foto: printscreen/twitter/acmilan

to je on

ZLATAN U SVOM STILU: Mislim da sam ja najbolji, nedostajem zlatnoj lopti!

Ne verujem u poređenja igrača iz različitih vremena, svako je igrao u svoje vreme i teško je to porediti, jer je svako imao i različite saigrače. Svaki fudbaler je priča za sebe

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović se vraća, predvodiće napad Milana protiv Lacija, a u međuvremenu je u "Frans Futbalu" objasnio kako stoje stvari kada je u pitanju poredak najboljih igrača na svetu.

- Nemam što se igre tiče na čemu da zavisim Mesiju i Ronaldu, mislim da sam najbolji. Ako govorimo o kvalitetu, nemam dilemu, druga su priča trofeji, nedostaje mi Liga šampiona, oni su je osvojili, kaže Šveđanin.

- Zlatna lopta nije moja opsesija, ne nedostaje mi, pre bi se reklo da ja nedostajem njoj. Ne shvatam na osnovu kog kriterijuma se dodeljuje. Ako ekipa funkcioniše jasno da će i pojedinac imati koristi, ali ako najbolji nije dobar, nije ni ekipa. A ja mislim da sam najbolji na svetu, ponavlja Šveđanin.

- Ne verujem u poređenja igrača iz različitih vremena, svako je igrao u svoje vreme i teško je to porediti, jer je svako imao i različite saigrače. Svaki fudbaler je priča za sebe, zaključio je "skromni" Zlatan.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.