STIGLA KAZNA ZA NASILNIKA: Bivši fudbaler Bajerna ima da dobrano isprazni novčanik!
Foto: AP

i treba

STIGLA KAZNA ZA NASILNIKA: Bivši fudbaler Bajerna ima da dobrano isprazni novčanik!

Tokom suđenja, ona je istakla da ju je Boateng toliko jako udario pesnicom u bubreg da je ostala bez vazduha, da joj je čupao kosu i gurao prst u oko. Još je dodala da to nije bio prvi incident, već najnasilniji u ovoj, očigledno burnoj vezi

Objavljeno:

Nasilnik je dolijao. Džerom Boateng (33), fudbaler Liona i bivši reprezentativac Nemačke, osuđen je na kaznu od 1,8 miliona evra zbog toga što je tukao suprugu, sa kojom ima dvoje dece.

Boateng će papreno platiti za fizički napad koji se dogodio 2018. godine za vreme odmora na Maldivima.

U optužnici se navodilo da je Boateng tom prilikom svoju partnerku Šerin Senler udarao, tukao, grizao joj glavu, bacao je na pod, gađao staklenom lampom, vređao...

Tokom suđenja, ona je istakla da ju je Boateng toliko jako udario pesnicom u bubreg da je ostala bez vazduha, da joj je čupao kosu i gurao prst u oko. Još je dodala da to nije bio prvi incident, već najnasilniji u ovoj, očigledno burnoj vezi.

Džerom i Šerin su se rastali pre nekoliko godina, a za ovog fudbalera vezano je još nekoliko čudnih ljubavnih afera, od kojih je najintrigantnija bila sa nemačkom manekenkom Kasijom Lenhart, koja je početkom februara ove godine izvršila samoubistvo, osam dana posle žestoke javne svađe sa Boatengom.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.