PARIŽANI SU DOČEKALI MESIJA NA TERENU, ALI NA DEFANZIVCA ĆE MORATI JOŠ DA ČEKAJU: Španac obnovio povredu mišića!
Foto: EPA/Juanjo Martin

ŠTETA

PARIŽANI SU DOČEKALI MESIJA NA TERENU, ALI NA DEFANZIVCA ĆE MORATI JOŠ DA ČEKAJU: Španac obnovio povredu mišića!

U ovom trenutku poznato je samo da će Ramos od sledeće nedelje tek početi ponovo s individualnim radom, a to znači bar još dve do tri sedmice

Objavljeno:

Pariski klub je obelodanio u najnovijem lekarskom izveštaju da je Ramos bio u fazi uspostavljanja optimalne fizičke spreme, ali je zatim osetio nelagodnost u mišiću lista zbog čega je ponovo u fazi oporavka. Upravo iz tog razloga neće ga biti u kombinaciji ni protiv Klermona, ali ni za početak Lige šampiona protiv Briža. I to je samo kratkoročna prognoza.

Naime, on će prolaziti redovne analize i procene doktora kako bi se procenilo njegovo stanje i dobila eventualna vremenska odrednica kada bi uopšte mogao da debituje za PSŽ.

U ovom trenutku poznato je samo da će Ramos od sledeće nedelje tek početi ponovo s individualnim radom, a to znači bar još dve do tri sedmice pre nego što ga uopšte budemo videli na terenu, procenjuju mediji u Francuskoj.

Ramosova 2021. godina bila je dosad košmarna. Počev od 1. januara do danas van terena je bio zbog sedam različitih stvari, a računajući prošlu sezonu taj broj raste na devet povreda! Kidanje mišića, gastrointestilni problemi, koleno, mišić butine, korona, tetiva, list... U prošloj i na startu ove sezone propustio je 37 utakmica, plus je kompletnu pauzu između dve takmičarske godine prošao u oporavku od problema sa tetivom, pa mišićem lista.

Moraće navijači PSŽ da se strpe još neko vreme...

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.