LOŠE VEČE ZA FAVORITE: Italija samo remizirala na svom terenu, Španija doživela poraz (FOTO)
Foto: EPA/Claudio Giovannini

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO

LOŠE VEČE ZA FAVORITE: Italija samo remizirala na svom terenu, Španija doživela poraz (FOTO)

Belgija je bila sigurna na gostovanju u okviru Grupe E pošto je savladala Estoniju sa 5:2

Objavljeno: 00:51h

Fudbaleri Švedske pobedili su na svom terenu selekciju Španije sa 2:1, u meču četvrtog kola Grupe B kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Karlos Soler je u petom minutu doveo Španiju u vođstvo, a samo minut kasnije izjednačio je Aleksander Isak. Gol za pobedu domaće selekcije postigao je Viktor Klason u 57. minutu.

Fudbalska reprezentacija Švedske, Fudbalska reprezentacija Španije
foto: EPA/Claudio Bresciani

Na tabeli Grupe B Švedska iz tri meča ima devet bodova, dok je Španija druga sa sedam bodova.

Aktuelni evropski prvaci, fudbaleri Italije odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 sa Bugarskom. Federiko Kjeza je u 16. minutu pogodio za prednost Italije, dok je bod gostima doneo Atanas Iliev u 39. minutu. U okviru Grupe C Severna Irska je na gostovanju pobedila Litvaniju sa 4:1. Italija je i dalje vodeća u grupi sa 10 bodova, a sledi Švajcarska sa šest bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Belgija je na gostovanju u okviru Grupe E savladala Estoniju sa 5:2, dok je Češka na domaćem terenu bila bolja od Belorusije sa 1:0. Na prvom mestu Grupe E nalazi se Belgija sa 10 bodova, a na drugom mestu je Češka sa tri boda manje.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Fudbaleri Engleske pobedili su u Budimpešti selekciju Mađarske sa 4:0, u meču četvrtog kola Grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Sve golove Engleska je postigla u drugom poluvremenu, a strelci su bili Rahim Sterling u 55, Hari Kejn u 63, Hari Megvajer u 69. i Deklan Rajs u 87. minutu.

U istoj grupi Poljska je kao domaćin pobedila Albaniju sa 4:1, dok je Andora na svom terenu savladala San Marino sa 2:0.

Engleska je prva na tabeli sa 12 bodova, Poljska je druga sa sedam, a Mađarska je sa istim brojem bodova treća, dok je Albanija četvrta sa šest bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Nemačka je u okviru Grupe J na gostovanju savladala Lihtenštajn sa 2:0. Strelci u pobedi gostiju bili su Timo Verner u 41. i Leroj Sane u 77. minutu.

Rumunija je na gostovanju pobedila Island sa 2:0, dok su Severna Makedonija i Jermenija podelili bodove, odigravši 0:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Na tabeli vodi Jermenija sa 10 bodova, Nemačka je druga sa devet bodova, dok je Severna Makedonija treća sa sedam bodova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.