NASTAVLJAJU SE ODLASCI SA BANOVOG BRDA: Čukarički ostao bez direktora!
Foto: FK Čukarički

posle sedam godina

NASTAVLJAJU SE ODLASCI SA BANOVOG BRDA: Čukarički ostao bez direktora!

Bilo je lepih i teških trenutaka, kao i u igračkoj karijeri, ali treba pamtiti samo najlepše. Afirmacija mladih igrača i njihovi transferi su potvrda dobrog rada u klubu pa i potvrda da sam i ja dobro radio

Objavljeno:

Direktor Brđana napustio klub

Posle ukupno sedam i po godina provedenih u klubu Nenad Mirosavljević je napustio Čukarički, a nekadašnji golgeter na rastanak sa superligašem osvrnuo se u razgovoru za Sportski žurnal.

- Već mesec i po ne obavljam funkciju direktora, rad u Čukaričkom završio sam praktično s krajem prošle sezone, a juče sam se i zvanično pozdravio sa predsednikom Draganom Obradovićem i zaposlenima u klubu - rekao je Mirosavljević.

Sada već bivši operativac kluba sa Banovog brda u funkcionersku strukturu kluba je ušao 2016. godine, nakon dve i po sezone provedene u dresu Brđana.

- Bio sam potpredsednik i zamenik direktora, zatim i direktor Čukaričkog. Izuzetno lepe uspomene ostaju iza mene i želim Čukaričkom da ostane u vrhu srpskog fudbala, opet izbori igranje na evropskoj sceni i nastavi da pravi transfere koji predstavljaju potvrdu dobrog rada sa mlađim igračima. Bilo je lepih i teških trenutaka, kao i u igračkoj karijeri, ali treba pamtiti samo najlepše. Afirmacija mladih igrača i njihovi transferi su potvrda dobrog rada u klubu pa i potvrda da sam i ja dobro radio - kazao je Mirosavljević koji je istakao da ne zna koji će mu biti naredni korak u karijeri, ali da će zasigurno ostati u fudbalskim vodama.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.