RONALDO SE DŽENTLMENSKI OPROSTIO OD 'STARE DAME': Dao sam srce i dušu za Juventus i ovaj grad ću uvek voleti! VIDEO
Foto: EPA/Alessandro DI Marco

žali sam oza jednim trofejom

RONALDO SE DŽENTLMENSKI OPROSTIO OD 'STARE DAME': Dao sam srce i dušu za Juventus i ovaj grad ću uvek voleti! VIDEO

Sa Ronaldom su osvojene dve titule prvaka Italije, jedan trofej Kopa Italije i dva Superkupa, a njegova statistika je i u 30-im godinama života bila impresivna: 101 gol i 22 asistencije na 134 utakmice

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo se džentlmenski oprostio od Juventusa uoči prelaska u Mančester junajted.

Petostruki osvajač Zlatne lopte se danas vratio u klub sa Old Traforda za koji je već sa velikim uspehom nastupao od 2003. do 2009.

- Odlazim iz neverovatnog kluba, najvećeg u Italiji i jednog od najvećih u Evropi. Dao sam srce i dušu za Juventus i ovaj grad ću uvek voleti. Navijači su me uvek poštovali. Pokušavao sam da se odužim boreći se na svakoj utakmici, svakoj sezoni, svakom takmičenju - napisao je Ronaldo na Instagramu a svemu je priložio i dirljiv video.

- Na kraju, kada se osvrnemo, shvatamo da smo postigli velike stvari, ne baš sve što smo hteli, ali ipak, zajedno smo napisali jednu lepu priču - završio je.

Ovde misli na činjenicu da je izostao pehar Lige šampiona kome su se svi u klubu nadali kada je doveden 2018. godine.

Ipak, osvojene su dve titule prvaka Italije, jedan trofej Kopa Italije i dva Superkupa, a njegova statistika je i u 30-im godinama života bila impresivna: 101 gol i 22 asistencije na 134 utakmice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.