PSŽ 'ZALEPIO' VISOKU CENU NA MBAPEA: Real šalje novu ponudu u PETAK, šeik ih upozorio - POSLEDNJA ŠANSA!
Foto: AP

brutalan odgovor

PSŽ 'ZALEPIO' VISOKU CENU NA MBAPEA: Real šalje novu ponudu u PETAK, šeik ih upozorio - POSLEDNJA ŠANSA!

Brat vlasnika Pari Sen Žermena, Kalifa bin Hamad Al Tani, otkriva na Tviteru najpouzdanije informacoije iz kluba, u šta smo se uverili prilikom pregovora sa Lionelom Mesijem

Objavljeno: 10:14h

Real Madrid je poslao zvaničnu ponudu za superstara Pari Sen Žermena, Kilijana Mbapea, vrednu 160 miliona evra, kako prenose španski mediji.

"Talksport" tvrdi da je u pitanju čak 186 miliona, ali ono što više zabrinjava navijače PSŽ-a je glasina da je sam Mbape tražio da ode u Real.

On je navodno podsetio čelnike pariskog kluba, predsednika Nasera Al-Kelaifija i sportskog direktora Leonarda, da su mu pre četiri godine obećali da će pristati na pregovore ako stigne ponuda iz jednog kluba - Real Madrida.

Kilijan Mbape
foto: AP

To se izgleda i desilo, ali su bogati vlasnici PSŽ-a iz Katara odredili papreno visoku cenu za koju je pitanje da li će "Kralj" moći da je plati. A po svemu sudeći, spremni su i da rizikuju da ga sledećeg leta izgube za džabe pošto napadač ima samo još godinu dana ugovora sa njima!

Brat vlasnika Pari Sen Žermena, Kalifa bin Hamad Al Tani, otkriva na Tviteru najpouzdanije informacoije iz kluba, u šta smo se uverili prilikom pregovora sa Lionelom Mesijem.

Sada je poslao jasnu i pomalo nadmenu poruku čelnicima Reala:

- Ako pristajete na određenu cenu, kontaktirajte nas. Ili završite celu sezonu sa golferom - aludirao je Al Tani na Gereta Bejla koji je zbog sukoba sa Zidanom i povredam prošle sezone više bio na golferskom nego fudbalskom terenu.

Navodno, u pitanju je suma od 200 miliona evra, prenosi "L'Ekip".

Ubrzo je izbacio još jedan tvit:

- U petak će poslati još jednu ponudu. Da vidimo kakva će biti. Poslednja šansa...

Čekamo petak...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.