PIKSI UZBUĐEN ZBOG MEČEVA REPREZENTACIJE: "Jedva čekam taj dan, nadam se da će nam ljubitelji fudbala dati podršku"
Foto: fss.rs

OČEKIVANO

PIKSI UZBUĐEN ZBOG MEČEVA REPREZENTACIJE: "Jedva čekam taj dan, nadam se da će nam ljubitelji fudbala dati podršku"

Srbija će 4. septembra na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Luksemburg u nastavku kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a meču će moći da prisustvuje oko 25.000 navijača, odnosno polovina kapaciteta

Objavljeno:

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, izneo je očekivanja pred septembarsku akciju.

Srbija će 4. septembra na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Luksemburg u nastavku kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a meču će moći da prisustvuje oko 25.000 navijača, odnosno polovina kapaciteta.

- Jedva čekam taj dan, lep momenat, do sada sam vodio ekipu kao na treningu, ovo će biti pravi ambijent. Nadam se da će ljubitelji fudbala doći da nas podrže, a mi ćemo im se odužiti na pravi način - rekao je Stojković Tanjugu u Obrenovcu, nakon što je u akciji FSS podelio sportsku opremu klubovima iz ove opštine.

On je dodao da je srećan što je ponovo u Obrenovcu, uz koji je bio i tokom poplava 2014. godine.

Dragan Stojković Piksi
foto: fss.rs

- Uvek sam uz Obrenovac. Bilo je teško u vreme poplava, ali izdržali smo i to - rekao je nekadasanji kapiten reprezentacije.

Stojković je iskoristio vreme i da se druži sa mališanima, koji treniraju fudbal u ovom gradu.

- Lepo je družiti se s decom, videti njihovu sreću, lepo je kada ste u ulozi nekog ko donira, daje, pruža. Moja poruka je da se bave sportom, sport je lepa disciplina, dobra škola. Da li će postati profesionalni fudbaleri ili ne, to je nebitno, to će njihov talenat odrediti, ali bitno je da se bave sportom, vrednuju neke stvari, poštuju, kao što su porodica, drugari, škola, sve što mladji treba da neguju - istakao je Stojković.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.