POSLEDNJI "NAPAD" ATLETIKA NA VLAHOVIĆA: "Od ove ponude koja je na stolu u Firenci će teško zadržati Dušana"!
Foto: Profimedia

videćemo šta će odlučiti

POSLEDNJI "NAPAD" ATLETIKA NA VLAHOVIĆA: "Od ove ponude koja je na stolu u Firenci će teško zadržati Dušana"!

Španski mediji javljaju da je Čolo Simeone juče pozvao Vlahovića, da su razgovarali telefonom i da je igračeva želja da pređe u Madrid samo pojačana zbog uloge koju mu je trener obećao. Samo da Komiso potpiše kapitulaciju

Objavljeno:

Šuškalo se o ponudi od 75.000.000 evra ali realnost je malo drugačija. Atletiko Madrid je i definitivno dostavio konačnu ponudu Fiorentini za Dušana Vlahovića i čeka se samo “da” gazde kluba Roka Komisa.

Svetski broj jedan među novinarima kada su fudbalski transferi u pitanju Đanluka Di Marcio otkriva sve detalje Atletikove konačne ponude. Madriđani su za Vlahovića ponudili 50.000.000 evra fiksno plus 10.000.000 evra kroz lako ostvarive bonuse. Plus 20 odsto od naredne prodaje. Sa igačem je dogovoren petogodišnji ugovor vredan 5.000.000 evra godišnje neto. Podsetimo, u Fiorentini mu plata iznosi 800.000 evra po sezoni, a već je odbio predlog za novi ugovor vredan 3.500.000 evra godišnje plus bonus za potpis u visini od 2.000.000 evra.

Za razliku od Di Marcija, brojni drugi italijanski i španski novinari ističu da Ateltikova ponuda iznosi 60.000.000 evra plus bonusi, a neki idu čak i do granice od 75.000.000 evra. Ipak, čini nam se da je ona prva verzija najrealnija.

Ono u čemu se svi slažu je da su direktori Fiorentine prihvatili ponudu i da sada sve zavisi od gazde kluba Roka Komisa koji je pre nekoliko dana doputovao iz Amerike. On je odmah istakao da neće pustiti Vlahovića za manje od 100.000.000 evra ali se čini da je u pitanju samo predstava za javnost.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Svestan je Komiso da mu je Vlahović ušao u pretposlednju godinu ugovora, da nema šanse da prihvati novi i da će narednog leta biti prinuđen da ga proda. A tada će moći da dobije tek polovinu para koje mu se sada nude… Fiorentina nema drugog izbora jer je igrač čvrst u stavu da napravi transfer ovog leta.

Španski mediji javljaju da je Čolo Simeone juče pozvao Vlahovića, da su razgovarali telefonom i da je igračeva želja da pređe u Madrid samo pojačana zbog uloge koju mu je trener obećao. Samo da Komiso potpiše kapitulaciju…

Kao i u svakom velikom poslu, tako se i ovde pominju B varijante. Za Vlahovića se navodno interesuje Totenhem ako Hari Kejn ode u Siti, dok Atletiko kao B varijantu vidi Mateusa Kunju iz Lajpciga ili Maksija Gomeza iz Valensije. Ali sve su ovo malo realne varijante.

Još desetak dana je ostalo do zatvaranja fudbalske pijace, Atletiko je sve prebacio u dvorište Fiorentine. Mnogi u upravi kluba se nadaju da će Komiso da prihvati ponudu iz Madrida jer bi to bila ubedljivo najveća prodaja u istoriji kluba i silan novac bi se mogao uložiti u nekoliko drugih igrača.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.