ZVANIČNO, KRAJ SVIH SPEKULACIJA: Bleki Milenković je STAVIO POTPIS!
Foto: EPA/Claudio Giovannini

OSTAJE!

ZVANIČNO, KRAJ SVIH SPEKULACIJA: Bleki Milenković je STAVIO POTPIS!

Pisalo se puno o njegovom odlasku u Englesku ovog leta. Klubovi iz Londona su pokazali interesovanje, u igri je bilo obeštećenje od 18.000.000 evra, ali izgleda da prava ponuda na kraju nije stigla u Toskanu

Objavljeno: 14:57h

Raspitivao se Totenhem, ponude na Artemio Franki slao je Vest Hem. Ipak, Nikola Milenković ostaje u Firenci. Kako je i zvanično potvrđeno, bivši fudbaler Partizana je potpisao novi ugovor sa Fjorentinom, do leta 2023. godine.

Pisalo se puno o njegovom odlasku u Englesku ovog leta. Klubovi iz Londona su pokazali interesovanje, u igri je bilo obeštećenje od 18.000.000 evra, ali izgleda da prava ponuda na kraju nije stigla u Toskanu. Zato je klub odlučio da ne rizikuje, ne želi da ostane bez obeštećenja, te je sa srpskim reprezentativcem produžio saradnju.

Bilo je dileme oko toga da li će dve strane produžiti saradnju za još jednu godinu ili dve. Odabrana je kraća varijanta, najverovatnije zbog želje srpskog fudbalera da se u skorijoj budućnosti ipak oproba u nekoj drugoj sredini.

Nikola Milenković
foto: Starsport©

Fjorentina je naglo promenila plan, kada je dobila konkretnu ponudu za Hermana Pecelju. Argentinac se seli u Betis u transferu teškom 3.500.000 evra.

Tako će Viola po svemu sudeći oformiti srpski bedem ispred gola, pošto je samo pitanje vremena kada će se Matija Nastasić vratiti u klub. Uskoro se očekuje njegov dolazak iz Šalkea, za simbolično obeštećenje.

Pojedini italijanski mediji spekulišu da bi Milenković mogao da dobije i kapitensku traku, što bi svakako bila velika čast za srpskog fudbalera. Popularni Bleki je stigao u Firencu pre četiri godine iz Partizana, za obeštećenje od 5.100.000 evra. U dresu Viole je upisao 134 nastupa i postigao 11 pogodaka.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.