MESI NIJE DO KRAJA ISPRAZNIO ORMARIĆ BROJ 10: Ostavio je u Barsinoj svlačionici jedan VREDAN predmet!
Foto: Profimedia

iznenadio ih

MESI NIJE DO KRAJA ISPRAZNIO ORMARIĆ BROJ 10: Ostavio je u Barsinoj svlačionici jedan VREDAN predmet!

Jedino je Mesiejv ormarić dvokrilni, ali kako piše madridski "AS", prenatrpan i to nekim tako teškim predmetima da ih je Leo ostavio s namerom da ih pokupi sledećom prilikom

Objavljeno:

Lionel Mesi je u suzama završio oproštajnu konferenciju od Barselone, pa se oraspoložio bogovskim dočekom u Parizu od starne navijača Pari Sen Žermena.

Prethodno je slavni Argentinac trebalo da isprazni svoj ormarić u svlačionici stadiona Kamp Nou koji je koristio punih 17 godina. Jedino je njegov dvokrilni, ali kako piše madridski "AS", prenatrpan i to nekim tako teškim predmetima da ih je Leo ostavio s namerom da ih pokupi sledećom prilikom.

U ormariću je tako ostala nagrada za najboljeg igrača kupa "Đoan Gamper" 2018. godine, koji Barsa organizuje pred start svake sezone kao poslednju pripremu. Tada je Mesi za poluvreme dao gol i zabeležio asistenciju protv Boke džuniors.

Lionel Mesi, Mesijev ormarić
foto: Prinstcreen/YouTube/FC Barcelona

Lionel je trofej stavio iznad ormarića sa brojem 10 da bi neko mogao da ga koristi umesto njega, ali on je i dalje nedodeljen, kao i dres sa ovim brojem.

Videćemo da li će Mesi ubrzo da prebaci u Pariz trofej od kog doduše ima stotine važnijih...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.