RONALDINJO USPEO DA SE IZVUČE IZ BEDE, ALI OD POROKA NIJE: Posle izlaska iz zatvora, ponovo počeo po starom!
Foto: AP

ŠTETA

RONALDINJO USPEO DA SE IZVUČE IZ BEDE, ALI OD POROKA NIJE: Posle izlaska iz zatvora, ponovo počeo po starom!

Kada je konačno i izašao iz zatvora, u martu ove godine preminula mu je majka od posledica korona virusa. Od tada su se u medijima pojavljivale informacije o Ronaldinjovom odavanju alkoholu

Objavljeno:

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo prošle godine spao je najniže grane kada je završio u paragvajskom zatvoru zbog korišćenja lažnog pasoša.

Tada su brazilske vlasti prijavile da nekada najbolji fudbaler sveta ima samo šest evra na svom računu, a danas mediji pišu da je “R10” stao na noge i da je ponovo – milioner.

Ronaldinjova životna priča daleko je od dosadne. Legendarni fudbaler je u martu 2020. bio uhapšen kada se koristio lažnim pasošom vrednim 30.000 dolara po komadu. Hteo je da uđe u Paragvaj, a “hvatanje” Ronaldinja u ovom prekršaju dovelo je istražitalje do čitave kriminalne mreže koja proizvodi te pasoše.

Slavni Brazilac je neko vreme proveo u zatvoru, a potom je zajedno sa bratom Robertom platio kauciju u visini od 1.600.000 dolara. Od tada se Ronaldinjo branio iz kućnog pritvora, dok su njegovi advokati tvrdili da je razlog odlaska u Paragvaj bila promocija knjige “Genije života”, kao i da bi učestvovao na jednom humanitarnom događaju.

Ronaldinjo
foto: AP

Ipak, “Journal de Brasilia” je izvestio da je Ronaldinjo u Paragvaj zapravo išao u ime kompanije “Winpoker”, odnosno zarad organizacije ilegalnih kockarskih turnira. Ni tu njegovim mukama nije bio kraj.

Kada je konačno i izašao iz zatvora, u martu ove godine preminula mu je majka od posledica korona virusa. Od tada su se u medijima pojavljivale informacije o Ronaldinjovom odavanju alkoholu.

– Svakog dana Ronaldinjo organizuje žurke. Počinje dan s vodkom, viskijem i džinom rano ujutru i ne prestaje da pije sve do sledećeg jutra. Pio je on i ranije, nije sporno, ali je problem što se posle smrti majke stvar izgleda otrgla kontroli – rekao je anonimni izvor za brazilske medije.

No, posle svega, izgleda da je Ronaldinjo uspeo da se izvuče iz problema. Na račun stare slave je nastavio da snima spotove i pojavljuje se u reklamama, a kada ste Ronaldinjo – od toga može dobro da se zaradi.

Ronaldinjo
foto: AP

Obnovio je saradnju sa FIFA i PES, najpopularnijim fudbalskim video igrama, a čak je bio i deo jednog brazilskog hip-hop pokreta “Tropa do Bruxo”. Da se od svega toga dobro zarađuje, potvrdio je “El Pais”.

Španski list tvrdi da je Ronaldinjo u samo četiri meseca od izlaska iz zatvora prijavio oko 5.000.000 brazilskih reala, što je skoro 1.000.000 američkih dolara. I sve to samo od reklama.

Njegovo trenutno bogatstvo mediji u Brazilu procenjuju na oko 3.000.000 dolara, a imajući u vidu Ronaldinjove objave po društvenim mrežama, sada ponovo uživa u životu punim plućima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.