PSŽ-ov KLINAC ODUŠEVIO MESIJA DOBRODOŠLICOM: "Ako ti nešto treba, tu sam!"
Foto: Twitter

kao roni i on nekada

PSŽ-ov KLINAC ODUŠEVIO MESIJA DOBRODOŠLICOM: "Ako ti nešto treba, tu sam!"

Ekstratalentovani vezista (17) je debitovao za prvi tim 1. avgusta

Objavljeno: 14:03h

Lionel Mesi je već stekao nove prijatelje u svlačionici Pari Sen Žermena, dok neke ipak dobro poznaje od ranije, poput Nejmara, Anhela Di Marije ili Serhia Ramosa. Dobro, sa Ramosom možda nije prijatelj...

Uglavnom, svi su jedva čekali da Mesi dođe u Pariz i Argentinac je sa svima u dobrim odnosima, pa čak i s Kilijanom Mbapeom, iako su mediji odmah počeli sa pisanjem o nezadovoljstvu Francuza.

Lea je na treningu dočekao i 17-godišnji Ismael Garbi, ekstratalentovani vezista koji je prvi put u seniorskoj ekipi bio tokom četvrtfinala Lige šampiona protiv Bajerna prošle godine, a debitovao je 1. avgusta u utakmici Superkupa Francuske protiv Lila (0:1).

Ušao je u igru u 81. minuti i čini se da na ovog dragulja trener Maurisio Poćetino već ozbiljno računa.

Pre jednog od treninga PSŽ-a, Gharbi se upoznao sa šestostrukim osvajačem Zlatne lopte. Najpre mu je prišao, rukovali su se, a onda mu je mladić rekao: "Ako ti nešto zatreba, tu sam!".

Tinejdžer je među "Svece" došao 2016. godine iz FK Pariz, koji se takmiči u 2. ligi. Bio je deo omladinske ekipe, ali sada će sve više dobijati priliku u prvom timu, a ima i tu sreću da uči od najboljeg.

Što se Mesija tiče, on je potpisao bogat ugovor do 2024. godine s PSG-om, prema kojem će zarađivati najmanje 35 miliona evra po sezoni. Stigao je kao slobodan igrač iz Barselone, koja zbog finansijskih problema nije mogla da ga plaća u skladu sa FFP-om.

Nije poznato kada će Argentinac debitovati, ali činjenica je da se to neće dogoditi ovog vikenda u 2. kolu Lige 1, pošto nije još potpuno spreman, što je i sam istakao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.