KOSANOVIĆ ZGROŽEN IGROM ZVEZDE: Pogledam 15 minuta pa okrenem na neki film, manje se nerviram!
Foto: Starsport©

smešno mu

KOSANOVIĆ ZGROŽEN IGROM ZVEZDE: Pogledam 15 minuta pa okrenem na neki film, manje se nerviram!

Milorad Kosanović kaže da su prošlosezosnki rezultati u Evropi bili slučajni

Objavljeno:

Mnoge je iznenadilo ispadanje Crvene zvezde već u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od moldavskog prvaka Šerifa, a neke i zabrinulo.

Samokritični su bili iz kluba nakon eliminacije, ali kritike pljušte sa svih strana. Čuveni trener Milorad Kosanović, nekada i šef stručnog štaba crveno-belih, slikovito je opisao svoje razočaranje rezultatom, a još više igrom srpskog šampiona.

- Nema koncepta i svaki uspeh koji se napravi je slučajan. Zvezda nema ni tim ni igru, ali ni Šerif nije ništa bolji. Smešno je kako i od koga se izgubilo. Teško mi je da gledam ovaj nivo fudbala, pogledam 15 minuta pa okrenem na neki film, manje se nerviram - istakao je Kosanović u razgovoru za Objektiv.

Milorad Kosanović
foto: Starsport©

Ima talenata u srpskom fudbalu, ali se sa njima ne radi kako treba. Ne usmeravamo ih lepo, a ima krivice mnogih. Fudbal razbijamo godinama, isterali smo struku, a dovodimo početnike i na mesta trenera i u uprave. Zbog čega su Piksi, Pižon, Jokan, Siniša, Jugović i mnogi iz tih generacija uspeli kao igrači? Zato što su sa njima radili majstori! - smatra Kosan.

Stručnjak smatra da ni prošla sezona Zvezde u Evropi nije bila uspešna, bez obzira što se posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona stiglo do šesnaestine finala Lige Evrope, gde je namučen Milan.

Dijego Falčineli, FK Crvena zvezda - FK Milan
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Sve je to bilo slučajno, daleko od toga da je bila dobra sezona. Ne znaju ni oni sami kako su do tih rezultata došli. Teško da to može da se ponovi – zaključio je Kosanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.