TRENER SOČIJA OPTIMISTA PRED REVANŠ: Očekujem dobar fudbal i našu pobedu
Foto: Starsport

samouveren

TRENER SOČIJA OPTIMISTA PRED REVANŠ: Očekujem dobar fudbal i našu pobedu

U prvom meču u Rusiji rezultat je bio 1:1

Objavljeno: 23:38h

Trener fudbalera Sočija Vladimir Fedotov očekuje pobedu u sutrašnjem meču protiv Partizana, izjavio je danas na konferenciji za novinare.

- Očekujem sličnu utakmicu kao što je bio i prvi meč. Dobru igru, dobar fudbal i našu pobedu - rekao je Fedotov.

Trener Sočija se osvrnuo i na gust raspored na početku sezone.

- Isto kao i Partizan i mi imamo gust raspored. Igramo dva meča nedeljno, ali to je profesionalni fudbal. Igrači su dobro. Osećaju se sveže i mislim da nam to neće predstavljati problem - izjavio je on.

Fedotov je rekao i da se još nije odlučio za startnih 11 ali da je najvažnije da su svi igrači spremni.

- Svi igrači koji su doputovali su spremni i to je najvažnije. Postoji izreka jutro je pametnije od večeri, tako da ću odluku o starterima doneti pred početak meča - rekao je Fedotov.

FK Partizan, Bibars Natho
foto: Starsport©

Ruski trener je izjavio i da je gledao mečeve Partizana u prvenstvu i osvrnuo se na pomoć publike koju će Partizan imati u sutrašnjem meču.

- Ne želim da izdvajam nekog pojedinca, opasnost nam preti od cele ekipe, Partizan ima odlične igrače i svi mogu da reše meč, kao što se dešavalo u prvenstvu. Mi nismo imali u prvom meču pomoć publike i to se osetilo, Partizan će u tom smislu biti u prednosti - izjavio je on.

Partizan i Soči će u četvrtak od 21 odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. U prvom meču u Rusiji rezultat je bio 1:1.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.