DRAMATIČNO JE BILO U RUSIJI: Srpski fudbaler posle STRAŠNE povrede hitno prebačen u BOLNICU!
Foto: Profimedia

VALJDA ĆE BITI SVE UREDU

DRAMATIČNO JE BILO U RUSIJI: Srpski fudbaler posle STRAŠNE povrede hitno prebačen u BOLNICU!

Verujemo da će se naš borac izboriti sa ovim i da će se uskoro priključiti timu. U međuvremenu, našem defanzivcu želimo brz oporavak

Objavljeno:

Stameni Srpski defanzivac Ivan Miladinović, fudbaler Sočija na pozajmici u Nižnjem, zabrinuo je navijače nakon jučerašnjeg duela.

Sudar snažnog srpskog defanzivca i fudbalera Spartaka sa kojim se borio za loptu dogodio se juče, a Miladinović je brzo prebačen u bolnicu.

Njemu su prvobitno pomogli saigrači, a potom i lekarski tim Nižnjeg, da bi na kraju bio hospitalizovan, a u bolnici se još uvek nalazi.

Danas se saopštenjem oglasio i klub koji ga je pre samo nekoliko nedelja doveo na pozajmicu iz Sočija. Miladinović je zadobio jak udarac u prednji levi deo glave, ali i jednu unutrašnju povredu.

- Verujemo da će se naš borac izboriti sa ovim i da će se uskoro priključiti timu. U međuvremenu, našem defanzivcu želimo brz oporavak. Uz tebe smo, Ivane.

Miladinović i ofanzivac moskovskog Spartaka Ezekijel Ponse sudarili su se glavama, a obojica su istog trenutka pali na travu. Najbliži saigrači su odmah počeli da dozivaju pomoć sa klupe za rezerve, dok su ga drugi okretanjem na bok i izvlačenjem jezika sprečili da se uguši.

Podsećamo, Ivan je tokom karijere u Srbiji nosio dres Jagodine i Radničkog iz Niša.

(Espreso/Novosti/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.