Marko Nikolić u remiju sa Radničkim pronašao mnogo pozitivnih stvari! (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

bilo je nervoze, ali...

Marko Nikolić u remiju sa Radničkim pronašao mnogo pozitivnih stvari! (VIDEO)

- Nismo uspeli da budemo tim koji smo bili na prethodnim utakmicama, ali ne bih svu krivicu svaljivao na igrače. Uvek je odgovornost trenera za sastav koji izvede. Bilo je mnogo nervoze, ali i nediscipline u igri. Trebalo je da budemo mirniji
Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su nervoza i nedisciplina razlozi zašto njegova ekipa nije pobedila Radnički, u utakmici koja je završena nerešeno 1:1.

Grobari, zapamtite ovaj trenutak: Saša Ilić i zvanično pretekao Mocu Vukotića! (VIDEO)

- Nismo uspeli da budemo tim koji smo bili na prethodnim utakmicama, ali ne bih svu krivicu svaljivao na igrače. Uvek je odgovornost trenera za sastav koji izvede. Bilo je mnogo nervoze, ali i nediscipline u igri. Trebalo je da budemo mirniji - rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.

foto: Dado Đilas

Partizan je prekinuo seriju od šest vezanih prvenstvenih pobeda, pošto je na svom stadionu igrao nerešeno 1:1 sa Radničkim iz Niša, u 13. kolu Superlige Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bili smo u dobroj seriji, ali to se događa samo kada su svi igrači na gornjoj granici svojih mogućnosti. Tada nemamo problem. A, kada malo iskočimo iz toga i kada dođe slab dan, onda imamo problem da pobedimo - kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo da je jedino dobro u Partizanu bilo to što su njegovi igrači kontrolisali situacije ispred svog gola.

- Jedino što je dobro je to što smo kontrolisali situacije ispred svog gola, ali nismo bili dovoljno opasni i ta dva boda su otišla - dodao je trener crno-belih. Po njegovoj oceni, povreda Evertona Luisa u prvom poluvremenu je poremetila tok igre.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.