ĐORĐEVIĆ NI REČI O GALATI: Fokusirani smo samo na LASK, napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu
Foto: Starsport

treba proći austrijance

ĐORĐEVIĆ NI REČI O GALATI: Fokusirani smo samo na LASK, napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu

Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale

Objavljeno:

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević izjavio je danas, nakon žreba za plej-of Lige konferencije, da je svaka runda sve teža i teža da niko ne sme biti potcenjen, ali i da su iznenadjenja uvek moguća u modernom fudbalu.

- Ni Galatasaraj ne sme da potceni Sent Džonston, kao što ni mi nismo Panevežis. Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale - rekao je Đorđević za klupski sajt.

Slavoljub Đorđević
foto: Starsport©

Fudbaleri Vojvodine, ukoliko pobede austrijski LASK u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, u plej-of rundi će igrati protiv boljeg iz meča Galatasaraj-Sent Džonston, a prema Đorđevićevim rečima, Galatasaraj je na papiru favorit.

- Ali imamo još vremena i ne želimo da žurimo. Fokusirani smo samo na LASK. Odložena utakmica protiv Mladosti nam je toliko značila, momci su sveži, odmorni, puni elana. Napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu, oporavili su se od lakših povreda i sve što vidim na treningu me čini optimistom pred nastavak kvalifikacija - istakao je Đorđević.

Vojvodina dočekuje LASK u Novom Sadu u četvrtak u 19 sati, a potom gostuje austrijskom klubu u Klagenfurtu 12. avgusta.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.