MILOŠEVIĆ UVEREVA DA U SUBOTICU IDU SA VIŠE SAMOPOUZDANJA: "U dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu"!
Foto: FK Crvena zvezda

pomoćni trener

MILOŠEVIĆ UVEREVA DA U SUBOTICU IDU SA VIŠE SAMOPOUZDANJA: "U dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu"!

Apsolutno smo svi čvrsto na zemlji, sezona je tek počela, tek smo odigrali četiri takmičarska kola, možemo sigurno i hoćemo da budemo bolji u određenim segmentima igre

Objavljeno:

Pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Milošević izjavio je danas, pred utakmicu sa Spartakom u Subotici, da im je svaki prvenstveni meč izuzetno važan, jer upravo tim pobedama dobijaju priliku da igraju evropske utakmice.

Prema njegovim rečima, Spartak ima poletnu i ofanzivno orijentisanu ekipu koja svakome može da napravi problem, pa su samim tim mečevi sa njima uvek bili izuzetno atraktivni i takmičarski neizvesni.

- Sa druge strane oni verovatno nisu zadovoljni sa bodovnim kontom u prva dva meča. Mi znamo naše ciljeve, svi igrači su zdravi, u dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu, danas na treningu ćemo odraditi sve ono što je neophodno i sa najvišim ciljevima i optimizmom krećemo na put ka Subotici - rekao je Milošević, prenosi klupski sajt.

Milošević je istakao da i pored pobede od 5:0 protiv Kairata u kvalifikacijama za Ligu šampiona nema prostora za opuštanje, ali da je ona svakako "dodatni stimulans" za naredne mečeve.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

- Apsolutno smo svi čvrsto na zemlji, sezona je tek počela, tek smo odigrali četiri takmičarska kola, možemo sigurno i hoćemo da budemo bolji u određenim segmentima igre. Uspeh u domaćem prvenstvu je preduslov kako bismo i naredne godine bili u evropskim utakmicama. Potpuno smo fokusiranu na tu utakmicu i maksimalno koncentrisani da realizuejmo postavljeni zadatak - istakao je Milošević.

Kada je u pitanju umor igrača, pomoćni trener Crvene zvezde je istakao da su igrači u prethodnih godinu i po dana podizali svoj prag tolerancije zamora i koncentracije i dodao da Zvezda ima dovoljan fond igrača.

- Imamo dovoljan fond igrača, svaki tim koji izadje u prvoj narednoj utakmici je u tom trenutku najbolji, predstavlja Crvenu zvezdu i ima zadatak da realizuje naše ciljeve. U tom kontekstu se i spremamo - naveo je Milošević.

Kada je u pitanju prvih 11 koji će igrati protiv Spartaka, on je ocenio da tek treba da se vidi kakva je konačna situacija, kao i da Veljko Nikolić ima odredjeni problem sa skočnim zglobom na koji treba da se obrati pažnja.

- Svi su zdravi i motivisani za utakmicu, videćemo u toku današnjeg treninnga i sutrašnjeg prepodnevna konketno kadrovsko rešenje za utakmicu, ali nema sumnje da ćemo u datom trenutku izaći u najjačem sastavu sa željom da osvojimo tri boda - istakao je Milošević.

FK Crvena zvezda
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

On je pričao i o podatku da su crveno-beli predvodjeni Dejanom Stankovićem tri puta uspeli da postignu po pet golova u evropskoj utakmici.

- Svaka utakmica u Crvenoj zvezdi koja se završi našom pobedom, a u poslednje vreme ih je veliki broj mi je veoma draga. Draga nam je i pobeda protiv Slovana, kada smo ponovo imali specifičnu situaciju, jer šef stručnog štaba Dejan Stanković nije mogao da vodi ekipu, to je ogroman hendikep, s obzirom da je opšte poznato koliko doprinosi energijom, harizmom, svakog minuta na uspešnost naših igrača - rekao je Milošević.

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati na gostujućem terenu protiv ekipe Spartaka igra se u subotu od 18.55.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.