TRENER VOJVODINE OPREZAN ZA REVANŠ SA LITVANCIMA: "Treba da budemo pažljivi i koncetrisani kao da je bilo 0:0"!
Foto: Starsport©

srećno sutra

TRENER VOJVODINE OPREZAN ZA REVANŠ SA LITVANCIMA: "Treba da budemo pažljivi i koncetrisani kao da je bilo 0:0"!

Mića Vukadinović je juče počeo da trenira sa nama, Nešković se polako vraća, a dobra vest je i da Marku Bjekoviću ipak nije pukao ligament skočnog zgloba, već je samo naprsnuo, tako da će verovatno raditi sedam dana van ekipe i da za dve nedelje bude sa nama

Objavljeno:

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević izjavio je danas da je optimista pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija u kom će njegova ekipa ugostiti litvanski Panevežis.

Vojvodina je u prvom meču slavila rezultatom 1:0 u gostima, a Đorđević je rekao da će pokušati da igraju još ofanzivnije i agresivnije.

- Mi imamo dobar rezultat, igramo kod kuće, imaćemo podršku navijača i siguran sam da ćemo pokušati da igramo još ofanzivnije i agresivnije i da na taj način ostvarimo još bolji rezultat u revanšu. Pita se naravno i protivnik, ali ja sam zaista optimista - rekao je Đorđević novinarima, prenosi klupski sajt.

Prema njegovim rečima, protivnik na papiru nije atraktivan i ne dolazi iz velike fudbalske zemlje, ali je jako nezgodan rival.

Slavoljub Đorđević, Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

- Imaju veliki broj stranaca, tehnički su jako dobri i napravili su nam dosta problema. Dolaze sa golom minusa i siguran sam da će biti još ofanzivniji i agresivniji. Mi imamo povoljan rezultat, znamo da će biti teško i neizvesno, ali svesni smo da javnost očekuje prolazak - ocenio je Đorđević.

On je potvrdio da će biti promena u sastavu i najavio sigurne dve izmene u odnosu na prethodni meč sa Partizanom.

- Mića Vukadinović je juče počeo da trenira sa nama, Nešković se polako vraća, a dobra vest je i da Marku Bjekoviću ipak nije pukao ligament skočnog zgloba, već je samo naprsnuo, tako da će verovatno raditi sedam dana van ekipe i da za dve nedelje bude sa nama. Đorđević neće biti sa nama do oktobra - objasnio je trener Vojvodine.

On se osvrnuo i na promenu pravila UEFA o ukidanju gola u gostima koje će doneti mnogo veći broj produžetaka i samim tim veće su šanse da odlučuju kasnije i penali.

- Pravilo gola u gostima koliko je bilo dobro, toliko je bilo i loše. Zato treba da budemo pažljivi i koncentrisani kao da je 0:0 i kao da je prva utakmica. Ekipa treba da ima dozu opreza, ali još više treba da ima samopouzdanja i da pred našim navijačima idu na pobedu - zaključio je Đorđević.

Utakmica se igra sutra od 20.00 na "Karađorđu".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.