SVE JE SPREMNO ZA VELIKI TRANSFER: U redove Junajteda stiže štoper Reala!
Foto: AP Photo/Dave Thompson

samo se on još čeka

SVE JE SPREMNO ZA VELIKI TRANSFER: U redove Junajteda stiže štoper Reala!

Međutim, "đavoli" su bili konkretniji i sa igračem još pre nekoliko dana dogovorili lične uslove i primanja, pa je jedino preostala stavka bila dogovor klubova. Real očigledno nije želeo da stoji na putu željama Varana, a potencijalno obeštećenje još nije poznato

Objavljeno:

Real će ovog leta gotovo sigurno ostati i bez drugog člana jednog od najboljih štoperskih parova u poslednjih deset godinama.

Kako prenose brojni uticajni svetski mediji, "kraljevski klub" je sa Mančester junajtedom dogovorio većinu uslova oko prelaska Rafaela Varana, preostale su još samo sitnice pa da prelazak Francuza u redove tima čiji je član naš Nemanja Matić bude i ozvaničen.

Rafael Varan
foto: EPA

Varan, inače svetski šampion sa Francuskom i osvajač četiri trofeja Lige šampiona sa Realom je posle Evropskog prvenstva izrazio želju da se oproba u Premijer ligi, a pored Junajteda, bio je zainteresovan i Čelsi.

Međutim, "đavoli" su bili konkretniji i sa igračem još pre nekoliko dana dogovorili lične uslove i primanja, pa je jedino preostala stavka bila dogovor klubova. Real očigledno nije želeo da stoji na putu željama Varana, a potencijalno obeštećenje još nije poznato.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.