DEJAN STANKOVIĆ: "Zadovoljan sam, ne može sve da se pobeđuje sa tri ili četiri nula, idemo korak po korak"!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

u sredu je novi ispit

DEJAN STANKOVIĆ: "Zadovoljan sam, ne može sve da se pobeđuje sa tri ili četiri nula, idemo korak po korak"!

Ovo je bio prvi stepenik, u sredu nas očekuje sledeći. Naravno, uz publiku je sve lakše, oni znaju kad je teško i uvek su uz nas

Objavljeno:

Pogotkom Mirka Ivanića Crvena zvezda je savladala Mladost (1:0) u utakmici 2. kola Superlige Srbije, a posle prve ovosezonske pobede crveno-belih Dejan Stanković je sumirao utiske.

- Dosta teška utakmica. Rival igra presing jedan na jedan po celom terenu i malo smo imali problema da se rešimo toga. Zadovoljan sam, ne može sve da se pobeđuje sa tri ili četiri nula. Želimo korak po korak, da dođemo do našeg ritma i željene forme. Ovo je bio prvi stepenik, u sredu nas očekuje sledeći. Naravno, uz publiku je sve lakše, oni znaju kad je teško i uvek su uz nas - izjavio je strateg Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda, Dejan Stanković, Milan Rodić
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Povoda za zadovoljstvo, uprkos porazu, imao je i Ivan Stefanović, trener Mladosti.

- Utakmica je bila kakvu smo očekivali. Zvezda je pokušava da ugrozi gol iz poseda i to dobro radi. Imaju individualno jake igrače i veoma ih je teško čuvati. Pokušavali smo da iz polukontri i kontri ugrozimo rivala, imali smo jednu lepu šansu Radivojevića u prvom poluvremenu, ali nas je gol nakon pada koncentracije poremetio. Zvezda je veliki klub, veliki tim i veoma je teško juriti rezultat na marakani. Čestitam mojim momcima na borbenosti, okrećemo se narednoj utakmici protiv Vojvodine - rekao je Stefanović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.