BORJAN PRIZNAO DA JE EKIPI SADA POTREDNA PODRŠKA NAVIJAČA: "Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu"!
Foto: Starsport

sad su potrebni

BORJAN PRIZNAO DA JE EKIPI SADA POTREDNA PODRŠKA NAVIJAČA: "Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu"!

Verujem u sebe i saigrače

Objavljeno: 16:07h

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Kairata u Kazahstanu sa 2:1 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kapiten crveno-belih Milan Borjan priznao je da je ovaj rezultat poljuljao ekipu.

Šampion Srbije nije dobro počeo sezonu, pošto je na startu Superlige Srbije na svom terenu remizirao (0:0) sa Vojvodinom, a na to se nadovezao i poraz od Kairata.

Borjan je pozvao navijače da dođu u što većem broju na stadion "Rajko Mitić" protiv lučanske Mladosti i pruže podršku njemu i saigračima.

- Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče. Dešavalo se i ranijih godina da 'sporije' krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom - rekao je čuvar mreže Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Iskusni golman veruje u početak pobedničke serije već od utakmice sa Mladosti (subota, 21 sat).

- Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj. Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači - zaključio je Borjan.

Podsetimo, revanš meč Crvena zvezda - Kairat igra se u sredu od 20.30.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.