HISAJ UZVRATIO NAVIJAČIMA LACIJA KOJI SU HTELI DA GA LINČUJU: Otpevao je čuvenu partizansku pesmu!
Foto: EPA

zna način

HISAJ UZVRATIO NAVIJAČIMA LACIJA KOJI SU HTELI DA GA LINČUJU: Otpevao je čuvenu partizansku pesmu!

Ove informacije stigle su i do Sarija koji se posebno iznervirao zbog "uplitanja" navijača

Objavljeno: 21:25h

Albanski fudbaler Elseid Hisaj (27) stigao je ovog leta u Lacio, pa je poput srpskog igrača Dimitrija Kamenovića na "inicijaciji" morao da otpeva pesmu pred saigračima.

Hisaj je odlučio da otpeva čuvenu partizansku anti-fašističku pesmu "Bella Ciao", a pošto je snimak završio na društvenim mrežama - navijači Lacija su pobesneli pošto su daleko od levičarskih ideja, štaviše "desnica" im je daleko bliža.

Prvo su ga mnogi navijači napali na društvenim mrežama, pitajući ga zbog čega se odlučio za partizansku himnu, a potom su želeli i lično da se obračunaju sa njim!

Italijanski mediji prenosi da je grupa ultrasa došla ispred picerije u kojoj su igrači Lacija imali sastanak sa novim trenerom Mauricijom Sarijem, gde su hteli da se obračunaju sa Hisajem, međutim u to vreme su već svi napsutili restoran i otišli u hotel.

Ove informacije stigle su i do Sarija koji se posebno iznervirao zbog "uplitanja" navijača, a već ih je opominjao kada su na treningu vređali reprezentativca tzv. Kosova Vedata Murićija.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.