ZVEZDA SAZNALA POTENCIJALNE RIVALE POSLE SKRAĆENJA: Svi bi želeli da putuju u Moldaviju, a niko u Budimpeštu!
Foto: FK Crvena zvezda

videćemo

ZVEZDA SAZNALA POTENCIJALNE RIVALE POSLE SKRAĆENJA: Svi bi želeli da putuju u Moldaviju, a niko u Budimpeštu!

Najveću kosku bi predstavljao potencijalni dvomeč sa Ferencvarošom

Objavljeno:

Fokus je na Almatiju, ali čelnici, stručni štab i igrači Crvene zvezde gledaće danas u podne jednim okom ka Nionu gde će nešto posle 12 biti obavljen žreb parova za treće koilo kvalifikacija za Ligu šampiona.

UEFA je skaratila grupe, ali potom povukla zvaničnu informaciju sa zvaničnog sajta. Definitivna potvrda je stigla ovog jutra, i sada je definitivno jasno da je ekipa Dejana Stankovića dobro prošla. Crvena zvezda je izbegla potencijalne sudare sa Legijom, Ludogorecom i jednom od najkvalitetnijih ekipa iz grupe nepovlašćenih u trećem kolu, rumunskim Klužom.

U slučaju prolaska u narednu rundu, što svi očekujemo, bingo trećeg kola kvalifikacija predstavljao bi duel sa pobednikom duela Alaškert (Jermenija) – Šerif (Moldavija). Moldavski šampion je silno počeo kvalifikacije, ali bi crveno-beli bili apsolutni favoriti.

Solidan izbor bio bi bolji iz skandinavskog obračuna Malmea i Helsinkija. Blaga prednost je na strani predstavnika Švedske, za koji igra bivši član Čukaričkog i Partizana Veljka Birmančevića. Zvezda je već igrala sa Helsinkijem leta 2019. godine. Bilo je blagih problema, ali tim Vladana Milojevića je gotovo rutinski prošao dalje (2:0, 1:2).

Najveću kosku bi predstavljao potencijalni dvomeč sa Ferencvarošom. Fradi je u uzlaznoj liniji, prošle godine su slavili protiv Dinama i plasirali se u Ligu šampiona. Radi se o vrlo dobrom timu, koji je oblikovao ukrajinski stručnjak, nekada sjajni napadač Sergej Rebrov. Ferenc je veliki favorit u sudaru sa litvanskim Žalgirisom.

POTENCIJALNI RIVALI ZA TREĆE KOLO

Malme (Švedska) – Helsinki (Finska)

Alaškert (Jermenija) – Šerif (Moldavija)

Ferencvaroš (Mađarska) – Žalgiris (Litvanija)

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.