Nastavak crne serije: Mladost golom u 89. minutu osvojila bod protiv Partizana! (VIDEO)

SUPERLIGA, 15. KOLO

Nastavak crne serije: Mladost golom u 89. minutu osvojila bod protiv Partizana! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su u 15. kolu Superlige remizirali sa Mladošću iz Lučana 2:2, a konačan rezultat postavio je Gavrić u 89. minutu
Objavljeno: 19:21h
Fudbaleri Partizana Superligi Srbije
Mladošću 2:2 ,
89. minutu. Gavrić iz slobodnjaka raspršio snove Partizana o osvajanju nova tri boda! (VIDEO) Lučani su iznenadili crno-bele već u 10. minutu kada je Lepović savladao Živkovića Sa tim rezultatom se otišlo na odmor
Nemanja Petrović je pogodio prečku snažnim udarcem sa distance.
Drugi deo igre doneo je ekspresno realizator prelepog gola bio je Stefan Babović, i time dao svojoj ekipi podstrek da napravi preokret
Petar Grbić solo akcijom prevario odbrambenog fudbalera i golmana domaćih a u 89. minutu napravljen je faul na 18 metara od gola Živkovića, a Gavrić je sjajnim udarcem po zemlji pogodio levi ugao Živka Živkovića i postavio konačnih 2:2.
Partizan se još više udaljio od vodeće Crvene zvezde, pa je sad zaostatak za liderom tabele čak 16 bodova.
crno-beli igraće sa Metalcem u Gornjem Milanovcu. Trenutno stanje na tabeli:
Printscreen/Flashscore.com
TOK MEČA:
Kraj meča! Partizan je upisao još jedan remi i povećao bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom. 89. minut - GOOOOL! Mladost je izjednačila na 2:2 golom Gavrića
86. minut - Velika prilika u finišu meča za Mladost, blizu gola Živka Živkovića. 81. minut - GOOOOL! Petar Grbić i majstorija Partizanovog napadača. previše znači crno-belima.
75. minut - Stopostotna šansa za Mladost koju nisu iskoristili domaći fudbaler Jovanović Živkoviča promašio čist gol, ispred sebe je imao samo već savladanog golmana Partizana. 67. minut - Stevanović je sjajno primio loptu bio u šansi "1 na 1" sa Krznarićem golmana Mladosti.
60. minut - Ponovo prilika za Partizan koji dominira od izjednačujućeg pogotka Abubakar Oumaru je zamenio Božinova koji je pogodio stativu pre gola Stefana Babovića. 56. minut - Kakva prilika! Babović je sa 20 metara iskosa iz slobodnog udarca pokušao da matira Krznarića prešla tik preko prečke. 48. minut - GOOOOL! Božinov je najpre pogodio stativu, ali se posle toga najbolje snašao Stefan Babović i izjednačio na 1:1!
KRAJ PRVOG POLUVREMENA! 42. minut - Ponovo sjajna prilika za Mladost pred golom Partizana slučajno dobio udarac od napadača Lučana. 33. minut - Partizan polako ali sigurno "opseda" gol Lučana stadionu Mladosti. 28. minut - Nastavilo se jakim tempom na obe strane Partizan uspeo da uradi.
18. minut - Umalo da Mladost povede sa 2:0! Lepović bio u prilici da matira Živkovića istakao sjajnom i hladnokrvnom intervencijom. 14. minut - PREČKA! umalo da crno-beli izjednače posle četiri minuta od primljenog gola Petrović sa 20-ak metara i zatresao prečku domaćina!
10. minut GOOOOOL! Mladost vodi sa 1:0! Kakav šok za Partizan. Lepović je strelac.
2. minut preko 50 posto, a tu su verni navijači Partizana. 17:00 - Igrači su spremni za početak utakmice. 16:50 Mladost u Lučanima i dalje nema pobedu kod kuće, Sa druge strane, crno-beli posle poraza od Čukaričkog, remijem u Surdulici, i pobede nad Javorom od 3:2, traže izlazak iz krize. 16:40 Poslednji duel Partizana i Mladosti Srbije.
16:30 - Partizan: Klupa:
Saša Pavlić Koky
Mladost: Klupa:

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.