ŽIVA JE IMAO JAKU POSLEDNJU ŽELJU: "Oganj me čeka, pepeo da mi prospete po terenu Zvezde!"
Foto: Printscreen/Prva TV

hoće li biti ispunjena?

ŽIVA JE IMAO JAKU POSLEDNJU ŽELJU: "Oganj me čeka, pepeo da mi prospete po terenu Zvezde!"

Milan Živadinović je danas preminuo od posledica moždanog udara 4. jula

Objavljeno:

Fudbalsku javnost u Srbiji je subotnjeg prepodneva ražalostila vest o smrti Milana Živadinovića, u 77. godini zivota.

Za Crvenu zvezdu je nastupao kao igrač, ali je klub vodio i sa klupe od 1992. do 1994. i osvojio Kup Jugoslavije 1993.

Zanimljivo, 2016. godine je u intervjuu za Balkan.info rekao da bi kada dođe taj dan da umre, voleo da njegov pepeo prospu na teren stadiona "Rajko Mitić".

- Znate, ima stvari koje su jače od para, verujte. Pogotovo Zvezda. Ja sam rekao, i već sam se savetovao, mojoj porodici - kad bude doviđenja u ovom životu, ''društvo, oganj me čeka, pepeo da mi prospete po terenu Zvezde. Kad igramo protiv Partizana ili nekog velikog kluba iz inostranstva, ja ću da budem na gol liniji i moj pepeo će samo da skloni loptu sa strane - ispričao je tada Živadinović, pa potvrdio nameru sa ozbiljnošću:

Milan Živadinović
foto: Filip Plavčić

- Nego šta, i to ću uraditi! Jer ja volim Zvezdu! Ne mogu nikakvi zlikovci tamo da pišu parole da ja ne volim Zvezdu. Ja mogu da kažem šta nije dobro, ali ja volim Zvezdu. Ne mogu ti fanatici Zvezde da mi kažu da ne poštujem Partizan, jer ja poštujem Partizan i tamo imam prijatelje.

- To je ono što mi danas malo smeta. Ta isključivost, ''Ja volim Zvezdu, ali više mrzim Partizan'', ili obrnuto. Ma nemoj da se mrzimo, nego daj da budemo džentlmeni. Da uradimo sve da budemo u Evropi, kao što su nekada bili i Zvezda i Partizan. A danas nas nigde nema, ispadamo u pretkvalifikacijama - zaključio je tada Živa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.